Reklama

Reklama

Tasmánští čerti

(TV film)
  • Česko Tasmánští démoni (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Návštěvníci odlehlého tasmánského parku se stanou kořistí nebezpečných tvorů, kteří brání své území před vetřelci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Kadas97 

všechny recenze uživatele

No to bola ale chvostovina. Neviem čo som si sluboval ale nedostal som skoro nič. Týpek sa napichne na stalagnit, stalagnát alebo stalaktit alebo čo to je a ešte si dobrých pár minút žije. Tasmánske čerty sa mohli radšej točiť ako tornádo od Looney Toones a filmu by to pridalo asi dvojnásobne na kvalite. Na druhú stranu scéna s helikoptérou bola celkom fajn a aj to ako sejmuli šerifa bolo celkom dobré, takže 4 z 10. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jistá Danica McKellar jako strážkyně parku či co, má celou dobu rozepnuté horní knoflíky na košili, aby ukázala žlábek mezi kozami staženými úplým tílkem. No a vy pořád čekáte, až si tu košili sundá a pustí je na pastvu pro vaše oči. Světe div se, ona si v jednom nestřeženém okamžiku tu košili opravdu sundá a zbytek filmu ''odehraje'' jen v tom proklatě úplém tílku. Škoda jen, že ty kozy nepustí na svobodu. Bohužel 85 minut je pro tuto dějovou linii až příliš a jeden dějový zvrat ten film opravdu nezachrání. Jedna hvězda za ten dekolt a krásné lesní exteriéry. ()

Reklama

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je mojim štýlom "odpadovať filmy". Miliónkrát videné scifi-čko je plné navyše čistých absurdít až zastavuje rozum. Tak som sa snažil hľadať aspoň pozitíva tejto počítačovej hry. Lenže táto jednohubka je maximálne trápna, bez štipky vtipu ( ktorú v podobných nevydarených "hororoch" diváci vyslovene hľadajú ). A najamatérskejšia hra režiséra môže smelo kandidovať na novodobého Eda Wooda. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny svých filmů se však tentokrát SyFy snažilo hned od samotného počátku držet osvědčených postupů a drželo své choutky určitou dobu pěkně na uzdě. Divákům naservírovali pohled na pěknou krajinu a dokonce i samotná atmosféra vypadala velice slibně. Po úvodním seskoku je divákovi nabídnut nepěkný pohled na bezmocné tělo napíchnuté uprostřed jeskyně, jejíž zdi byly pomalovány starodávnými kresbami. Následné záběry na pomalu tekoucí krev a „bublání“ vyvolávalo nejrůznější představy, cože se bude následně odehrávat. Dokonce i první útoky sebou přinesli určitou dávku napětí a já si říkal, že by tentokrát nemuselo vůbec jít o špatnou podívanou. Jenže ve chvíli kdy se na scéně objevili digitální monstra, přestalo prvotní kouzlo fungovat. Postavy se sice snažily vypotit nějaký ty hlášky, dokonce došlo i na několik zajímavých gore scén, ale CGI nepříliš dobré kvality mi pomalu ale jistě brali i poslední zbytky mých iluzí. Scéna s vrtulníkem a kupící se nelogičnosti už byli jen klasickými příklady zmaru, které jsou pro SyFy produkty tak typické. Na druhou stranu bych chtěl alespoň trochu pochválit některé herecké výkony, které by se přece jenom dokázali alespoň vzdáleně přirovnat k průměru. Tasmanian Devils tak sice vyloženě nezklamali, ale měli rozhodně na víc. 40% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Turistická agentura kanadské provincie Britská Kolumbie se zděsila když viděla pokles turistického ruchu. Ani kanadské borůvky už nelákají. Naopak zjistila, že turistický ruch australského státu Tasmánie díky ďablům medvědovitým prosperuje. Zadala televizní společnosti SyFy, kde mám podezření vlastní filmová společnost Asylum svůj podíl, děsivý až úděsný film o tasmánských čertech a Tasmánii. A SyFy to dokázala, ale asi jinak než chtěla. Pozitivní je, že film není tak úplně špatný a že zde hraje sympatická a půvabná Danica McKellar alias Vinnie Cooperová z Báječných let. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Jedna z ďábelských bytostí vyskočí na letící vrtulník. Při záběru kamery zevnitř vrtulníku jsou přední dveře pilota zavřené. Když je však úhel kamery ze země při pohledu na vrtulník, jsou přední pilotní dveře částečně otevřené. (Johnny.ARN)
  • Poté, co se postava spustí do díry, aby hledala Stonea (Apolo Ohno), a uvolní se z lana, můžete vidět karabinu připevněnou na konci lana. O několik záběrů později (když postava začne hledat Stonea) však lano nemá na konci karabinu, ale pouze smyčku. (Johnny.ARN)
  • Tento film není prvním, kde je tasmánský ďábel ústřední postavou filmu. V roce 2006 byl zveřejněn film s názvem Cemetery Gates, ve kterém byl propuštěn z laboratoře uprchlý Tasmánský ďábel v národním parku v Jižní Kalifornii. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama