Reklama

Reklama

Recenze (10)

Campbell odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neuvěřitelná sračka. Když jsem viděl název tak jsem si řekl že by to mohlo bejt zajímavý, už jen proto že to zní jak Alenka v krvavé verzi. Po chvilce to ale dopadlo tak že jsem zvracel. Opravdu po 20 minutách jsem řekl "Ty vole tak to bude odpad" protože tahle kravina neměla ani hlavu ani patu. Každou minutou jsem se cítil hloupější a hloupější. Tragédie. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

...ak by sa to nehonosilo takýmto názvom a mala by som dobrú náladu , tak by som frkla O,25 boda. No v tomto prípade veľmi rada udelím odpad s 2-metrovým znamienkom MÍNUS. ( rada by som si zalistovala v psychologických profiloch cyclopov , ktorí to do dnešného dňa hodnotili na IMDb ). ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný opět, bože kdyby aspoň efekty zabíjeni byly trošku v pořádku ale tohle je moc i na mě. Vyběr hereček taky není dvakrát slavný a příběh vymyslelo co za opici, nezkutečně špatný vtip o horor. ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Alice in Murderland“ je ztrátou času. Jednoznačně. Tohle není film, co vám něco dát, tedy snad kromě toho, jak netočit horory. Vlastně, jak netočit filmy vůbec. Tady je špatně všechno a je jedno, jestli na to filmaři měli, nebo neměli peníze hlavně neměli talent na nic, a to je asi největší problém. Takový, že ani pár sexy holek které skoro nic neukážou, to nezachrání. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Alice slaví 21. narozeniny, a její kamarádky se rozhodnou jí uspořádat oslavu ve stylu Alenka v Říši divů. Místo oslavy bude dům, kde před mnoha lety byla zavražděna Alicina matka a vrah nebyl nikdy nalezen. Oslava je zpočátku velmi nudná, ale jakmile začne neznámý vrah opět útočit, dokáží se děvčata pěkně rozproudit ... Tento film si nezaslouží nic než odpad - není na něm ani jediná věc, která by se dala pochválit. Když začnu od začátku - samotný příběh - kdo by chtěl slavit narozeniny v domě kde tragicky zemřeli jeho rodiče? Můžeme pokračovat velmi ubohým prostředím a pokus o vytvoření atmosféru z "prdu" (například na úvod děvčata jdou pěšky! dle svých slov velmi nebezpečnou skládkou) taktéž selhává. Ale největší tragédií jsou herecké výkony (dá se vůbec použít slovo "výkon" ?). Herci jsou mimořádně špatní (vede "hodný" strýček), ale většina béčkových filmů to dohání aspoň tím, že se na herce dá dívat (hezký holky, a tak) - tak tady ani ťuk. Když nad tím tak trochu přemýšlím, tak _toto_ je asi ten nejhorší film, který jsem viděl - a omlouvám se všem předchozím filmům, které jsem na tuto pozici stavěl... ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím jak, že bych obhájil tu jednu hvězdu co sem tomu dal, ale nic mě nenapadá. Nakonec jsem přece jen na něco přišel a to, že ji dam jen kvůli pěkným holkám. Na film mě nalákal název a poster a chtěl jsem sice dát odpad, ale po zhlédnutí se mi jednoduše nechtělo asi to bylo dobrou náladou. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlhsej dobe som si pustil znova moj oblubeny zaner horor a slapol som uplne vedla. Taku amatersku splataninu, akoze slasher hororu som uz pekne davno nevidel na vlastne oci. To co sa dialo na obrazovke, len vo mne vyvolavalo smiech, nie ze by to bolo komedialne, ale ako to urobili do konecnej podoby. Prevedenie vrazd ani poriadne neukazovali, akurat v dvoch pripadoch az dosli do gore zaberov. Konkretne sa jedna o podrezanie krku jednej obeti a tie vytekajuce creva na druhej obeti vyzerali skor groteskne, ako aj cely film, kde herecke vykony sa ani nepriblizovali k bodu nula. ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Na imdb som videl 2 dni dozadu hodnotenie 8,5 a ten názov a plagát vyzeral zaujímavo, tak vravím že to snáď nie. Akurát že som sa nechal moc uniesť a nejakým zázrakom som sa nepozrel že to hodnotilo zatiaľ iba 5 ľudí. Keď už je ten, kto to točil absolútny keket a mal k dispozícii partu nie až tak skaredých holiek, mohol z toho aspon skúsiť vytrieskať nejakú soft lezbickú ekšn. Tie dievťatá nevyzerali úplne čisté čiže problém by určite nebol. No nič. Keď poviem že to je kardinálna hovnovina tak tomu iba zbytočne lichotím. ()

MAD_HOLUB odpad!

všechny recenze uživatele

Vysvetlenie prečo nie sú pod názvom titulu napísané mená hercov je, že tam žiadny herci nehrajú :) brutálny odpad ! to najhoršie čo som kedy videl, a to ešte rád pozerám "zlé" filmy. ()

Reklama

Reklama