Reklama

Reklama

VOD (1)

Město St. Jude je plné zločinu. Vládnou zde dva gangy, jeden mexický a jeden černošský, které terorizují místní obyvatele. Vládu nad nimi má už jen zkorumpovaná policie, jejímž šéfem je pan V. Ten za provize gangy podporuje a poskytuje jim ochranu před policejními složkami. Tyto gangy se skládají z ozbrojených drogových dealerů a vrahů. Jednoho dne do města přijede muž, který se jmenuje Hong. Hong je skvělý v bojovém umění a hned při příjezdu to jednomu z gangů dokáže. Zlikviduje sám hned několik mužů najednou a tím si získá respekt. Hong přijel do města s cílem vyhnat zločin z ulic a zaručit bezpečí místních občanů. Když byl Hong ve vězení, tak ho jeho spoluvězeň Tiano naučil bojovému umění a zocelil ho. Jeho jediným požadavkem bylo, aby Hong po propuštění jel do St. Jude a nastolil zde pořádek. Po jedné z rvaček se Hong dostane do vězení. Policejní šéf pan V. se doslechne, jak dobrý bojovník je a nabídne mu spolupráci. Jeho důvěru si může získat tím, že zabije muže, kterého mu určí. Hong si získá respekt i obou místních gangů a určí jim tři podmínky – prodávat drogy jen na periferiích za vyšší cenu, nenabízet je dětem a nenosit u sebe zbraně. Gangy spolupracují, místní lidé uklidí město a zločin začíná být pod kontrolou. Vše funguje do té doby, dokud policejní šéf pan V. nezjistí, že i jemu Hong vykradl trezor plný špinavě vydělaných peněz... (TV Prima)

(více)

Diskuze

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

korbitch22: Měl jsi podle traileru, hodnocení, rozpočtu a podobných věcí týkajícího filmu usoudit, že to bude průměrná, nebo pro tebe podprůměrná záležitost ...

skipercak

skipercak (hodnocení, recenze)

Takže je to už vonku....Super! Titulky k tomu asi ešte nie su nie? A dabing už duplom:)

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Stejně jako jsi dokázal, že jsi namachrovaný šašek. Ale klid, v oblíbených uživatelích si tě nechám, takového exota tam ještě nemám.:-).

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Testament: nestojis mi za to, aby som ta zhadzoval. Naviac prave si dokonale predviedol, ze to dokazes aj sam.

Dufam, ze v tejto debilnej diskusii nechces pokracovat. Pokial ano, tak bezo mna.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Kde se v tobě bere ta debilní vlastnost druhého schodit, nebo poučovat, jak je dotyčný hloupý a ty jsi ten chytrej? Mám na mysli tvoji větu:"Tak nemudruj", apod. Takhle si poučuj svojí mámu, ale já ti odpovídám ještě slušně:"Jdi s tímto do prdele". Škoda, že se nevídáme u piva, tam bys jednu dostal a přešlo by tě to hned.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Testament: branil som mu snad v tom, aby kontaktoval adminov? Nie. Tak nemudruj. Uz viem ako dlho to tu trva, kym sa nieco urobi. Kolkokrat blbu fotku do profilu alebo obsah filmu admini na CSFD nahadzovali niekolko mesiacov. (ja sam som posielal adminom info o filme Blood Bond s Michaelom Biehnom, ktory vysiel pred par mesiacmi a ja som ho chcel ohodnotit a ako vidim, doteraz ho tu este nemaju.) Takze preto som mu poradil nech sa o svoje pocity zatial podeli v diskusii. Ajajaj.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

korbitch22: Víc takových uživatelů jsko jsi Ty! A není to myšleno ironicky.

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

tohle nezařizuje Pomo,ale administrátoři,jenže ty se říděj podle imdb a tam to nikdo nehodnotil,tak to asi ani nechtěj povolit tady.no vono totiž když na imd bude napsaný,že JCVD je Ital s předky z maroka,tak to tady změněj asi taky :D místo toho aby se čsfd snažila bejt originální a kolikrát třeba imdb v něčem předběhnout....řídí se jen podle ní :/ jinak co se týče filmu mě spíš zajímal názor ostatních,zatim se ne tak úplně chci vyjadřovat,jelikož moje angličtina není silná,ale hodně sem toho pochytil,takže si určitě ještě jednou zopakuju celej film s titlema,aby mi neunikly některý souvislosti,ale jinak si myslim že hodně zajímavý béčko,který má svuj styl a Van Damme vyloženě boží.Je to podobně zajímavé jako Assassination Games,tmavej filtr na kameře a snaží se to vybruslit ze svojí jasný laciný béčkovosti rádoby artovějším podtextem a mě to vůbec nevadilo,zatim 3* ale jak řikám,počkám si ještě jednou na titulky a co se týče soubojů....v dvd vodách menší nadprůměr.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Jasný, místo toho, abyste kontaktovali POMA, kvůli tomu, že chcete filmu dát odpad, tak to řešíte v diskusi :-).

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Zatial som si pozrel len finalnu bitku a mam z nej rozpacite pocity. Choreografia je priemerne az podpriemerne narocna a vsetky tie spomalovacky a zrychlovacky na mna posobia divne. Florentine vypiloval ich pouzitie k dokonalosti, ale u Hyamsa mi nepripadaju az tak dobre pouzite. Akokeby sa len hladal a skusal co funguje a co nie. Na mna to skor nefunguje.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Na uloz.tu už to taky je .... jen to chce titulky aby už byly a bude to ok :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Kvalitní bitky a hlavně dlouhé jako ve třetím US3 ?? Připadá mi to tak :-) Na slabý rozpočet 3 mil.USD se mi zdá, že režisér je borec, zvladl natočit třetí USD a čvrté uvidíme coby dup :-)

chochi18

chochi18 (hodnocení, recenze)

Dobry trailer :), film vyzera byt zaujimavy, aj bojove sceny... Nevie niekto, kedy to vyjde ?

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Testament: dakujem za potvrdenie, ze tie filmy nemaju dej. A to , ze mne tieto filmy bez deja nestacia, neznamena, ze nechapem ludi, ktorym to staci. Chapem a respektujem. Dobre pre nich.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Tak to se pleteš, příteli. Já mám rád filmy s příběhem, ale přiznám na férovku, že i u blbin bez příběhu se dá odreagovat. Kdo tohle odmítá přijmout, tak neumí přiznat, že film je v první řadě zábava. Nepodceňuj svého nepřítele, frajere.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Testament: vcera sa mi uz nechcelo pokracovat a dnes uz asi ani tebe. Kaslime na to a modlime sa aby Dragon Eyes uspokojil aj teba (milovnika bezdejovych filmov) ako aj mna (milovnika filmov s dejom). :-)))

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Trailer sa síce venuje len akcii, ale aspoň tie súboje vyzerajú celkom obstojne. Jedine mi v americkej produkcii až tak moc nesedia takéto čistokrvné bojové filmy, samozrejme s výnimkou arénoviek, chcelo by to aj nejaký nôž, zlomeninu alebo podobné osvieženie. Ale kto vie, možno aj to bude. A som zvedavý, ako si Cung Le poradí s hlavnou úlohou, zatiaľ som ho videl iba vo vedľajších.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Přesunul bych tento dialog do pošty. No a co? Když je řídký děj, ale film je svižně natočený, tak jsem ochoten přimhouřit oko-oči

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ong Bak je vynimka potvrdzujuca pravidlo. :-). Dal som mu 5*, takze asi az tak zaujaty nebudem.

Skus ale opisat dej Tom Yum Goong.Tam to uz bude podstatne horsie.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Ty filmy, mají smysluplný děj- Ong Bak má děj-i když do tří vět shrnutý, alá má ho, a pak tam přijdou ty souboje, cna to ale divák čeká

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ved ma presvedc, ze tie filmy maju zmysluplny dej. To je tak tazke? Nevies? Tak potom mlc.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Už zasr blbneš, hochu? A co je to objektivní hodnocení? To mě pouč. TY máš subjektivní názor, já také, ale kdo má objektivní??Ty?

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Testament: to je blbost. Za to ze to hodnotim objektivne neznamena, ze som zaujaty. Chapem, ze je vela ludi, ktorym nevadi, ze tie filmy nemaju zmysluplny dej, ale netvrd mi, ze ho nejaky maju.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike :-D. Prostě nemáš rád Tony Jaa-tvorbu, což lze pochopit, jen neber ostatním názor.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Ano da sa zhrnut do toch viet, ale je funkcny. Kladny hrdina je dostatocne vykresleny, aby som mu fandil, zaporak je slizky, aby som ho nenavidel a ta omacka medzitym tiez nenudi. Dej v Tonyho filmoch sa da zhrnut do troch slov. Ziadny nie je.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Každý máme svůj názor. Pardon, děj filmu Neporazitelný 2 se dá shrnout do 3 vět a nic to neubírá na jeho síle. Co se týká Tonyho Jaa, trochu to zjednodušuješ. Taky to má málo děje, ale základní příběh existuje, není to úplně dějově out,..

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Nesuhlasim s tym, ze Neporazitelný 2,3 nemali dej. To ze bol jednoduchy neznamena, ze nebol. Podla mna fungoval na 100%. Filmy bez akehokolvek deja tocia Thajci a to hlavne Tony Jaa. Tam manik nabehne do miestnosti, vsetkych zmlati a ani nevies preco. Dufam, ze tento film tak nedopadne.

Testament

Testament (hodnocení, recenze)

Lacike: Tak ukázali jen akční scény, děj to mít asi nebude- Neporazitelný 2,3, jej taky neměl a byly to super filmy. Prostředí-to je smutné- prostě snažili se ušetřit, kde se dalo. Jak říkám své oblíbené slovo:"Uvidíme" :-)

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Z traileru mam rozporuplne pocity. Bitky vyzeraju solidne, ale vsetko ostatne vyzera na hovno. Prostredie hnus natacany v polorozpadnutych budovach, mlady Van Damme je aj v tom jednom mikrozabere totalne nesympaticky, o pribehu sme sa dozvedeli velky prd, pre istotu tam asi nasekali väcsinu bitiek, stary Robocop tam tiez ziadne cool gesto nepredviedol. No celkom slabota.

Snad to nakoniec dopadne aspon tak dobre ako filmy rezisera Williama Kaufmana. Tiez ich toci niekde na stavenisku, ale akcne sceny ma spickove.

Smyk

Smyk (hodnocení, recenze)

Serte na nějakej plakát,důležitej je výslednej film! :D...jinak trailer dost navnadil,bitky budou určitě výborny,když se na nich částečně podílel i Larnell Stovall (Neporazitelný 3). :)

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

TAk teda bitky budou určitě pěkný, akorát Van Damme si tam zahraje jen chvilku no ...

Reklama

Reklama