Reklama

Reklama

Rande u přepážky

  • USA Flypaper (více)
Trailer 1

Dvě skupiny bankovních lupičů přepadnou ve stejnou chvíli tutéž banku. Profesionálové mají vše naplánované a neohrabaní zlodějíčci jim to jen komplikují. Postupem času ale všichni zjišťují, že zde škodí ještě někdo třetí... Přitažlivý muž jménem Tripp si jde do banky rozměnit bankovky na malé mince, prostřednictvím čehož chce navázat kontakt s krásnou pokladní Kaitlin, která se mu moc líbí. Do banky vtrhnou dvě skupiny bankovních lupičů. Přijdou v době, kdy technik Mitchel spustí aktualizaci systému, takže banka není zabezpečená.  V bance dojde k velké přestřelce, lupiči střílí kolem sebe a jeden muž zahyne. Pak ke skupinám promluví Tripp, obě skupiny uklidní a začne přepadení řešit. Přijde na to, že někdo musel informaci o přerušení zabezpečení banky lupičům prodat. Rukojmí jsou Tripp, Kaitlin, další pokladní Madge, krásná Švýcarka, IT pracovník Mitchel, hlídač, manažer banky a její ředitel. První lupiči Pomazánka a Želé chtějí vykrást bankomaty pomocí výbušnin. Druhá profesionální skupina se pokouší dostat do trezoru. Ani jedna skupina nemá štěstí, Pomazánka s Želé se při pokusu o výbuch bankomatu zraní, ale nerozbijí vnitřní dvířka. Podle zbraně zastřeleného muže zločinci poznají, že patřil k FBI. Tripp rekonstruuje průběh přestřelky a spočítá si, že muže zastřelil ještě někdo další. Později jsou nalezeni tři zastřelení v jedné místnosti a krásná Švýcarka mrtvá ve skříni. Trippovi se podaří získat fax od šéfa profesionálních lupičů, od šéfa Pomazánky a Želé a za podprsenkou má fax s pozvánkou i mrtvá Švýcarka. Tripp si dá informace dohromady, všechny lidi pozvala do banky jedna a táž osoba, protože je chtěla zneškodnit. Osoba se nachází mezi nimi a vraždí lidi. Všichni panikaří a zbrojí se... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Swayne 

všechny recenze uživatele

Patrik Dempsey melie, melie, melie a melie... je duchom neprítomný 3/4 filmu, ale aj tak je jeho postava skvelá. Riadna zmes charakterov podľa vzorca "z každého rožku trošku", no aj tak to nefunguje až tak dobre ako by mohlo. Stačilo by natiahnuť stopáž filmu aspoň na 120min, na režisérsku stoličku posadiť niekoho zručnejšieho a navýšič rozpočet o nejakých pár percent a bol by z toho vskutku solídny mindfuck film á la Dannho Jedenástka. Teraz je to akurát tak solídny priemer. Ale taký lepší priemer... ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Je tam tak asi pět vtipných fórků, jinak je to silně předvídatelné, a na můj vkus až příliš roztěkané. Mám z těchhle zmrvených akcí pocit spíš zoufalý, než že bych se bavila. Takže jsem na konci nemohla než litovat, že celá ta nepovedená akce vyšla v prospěch těch nejnesympatičtějším ze všech zúčastněných. Nejlepší postava, podle mne? Gates. ()

Reklama

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Hakuna matata baby (reálná hláška v tom filmu, mimochodem), tohle bylo něco. Nečekal bych, že v rukou režiséra Myšáka Stuarta dokáže scénář tvůrců Pařby ve Vegas takhle fungovat. Respektive ho musíte nechat, aby fungoval, protože na tu hru se musí přistoupit prakticky okamžitě. Dempseyho huba k tomu jede na plné obrátky, jeho mozkový proces se však přesto dá stíhat jednoduše a jakmile i divák pochopí, že realističnost u filmových loupeží musí chtě nechtě uhnout diváckému zážitku, začne Flypaper nečekaně ze škatulky "krimi-komedie" vyskakovat. Ke konci už je plán možná až moc překoncipovaný a ti, co mají nakoukáno, finální rozuzlení "hlavy plánu" nepřekvapí. Přesto si však duo Lucas/Moore připravili pár lahůdek, včetně rozbušky samotného děje, která je stejně jako některé momenty (odpalování bankomatů) vtipně absurdní. Nejednou nachytali i mě, protože jsem někdy možná myšlením nad všemi těmi zvraty Patricka Dempseyho i překonal a za to jsem dostal facku v podobě ukázkového porušení žánrové konvence. Skvělá práce. 80% ()

Nicole32 

všechny recenze uživatele

Tento film je pre mňa rozdelený na dve polohy. Prvá sú scény s Patrickom Dempseym, Ashley Judd a ďalšími rukojemníkmi. Na tých som sa celkom zabávala a brala som ich veľmi odľahčene. Patrickovo správanie niekomu môže prísť otravné ale mňa bavilo. Aj keď je pravda, že je až šokujúce ako geniálne vyrieši celé sprisahanie v banke.Lenže potom sú tu scény s lupičmi, ktoré majú občas pôsobiť komicky a potom zase vážne. Tí dvaja blbci mi teda vtipný nepripadali, skôr mi prišli otravný. Ak by to bolo vo všetkých ohľadoch poňaté ako komédia tak by to vypálilo oveľa lepšie. Takto je to priemer. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Možná to trpí přílišnou překombinovaností a při chvilce nepozornosti se divák může ztratit, ale mě se to i tak líbilo. Dvě naprosto rozdílné bandy lupičů v jedné bance mi přišly jako skvělý nápad a na jedničku vyšlo i jejich herecké obsazení. Zejména dvojka pokérovaných moulů, pohybující se v sedmé stovce na žebříčku bankovních zlodějů, byla výborná. Stejně tak zbytek aktérů v čele s přehrávajícím Patrikem Dempseym, který si svou roli užíval. Takovéhle pohodovky si nechám líbit. 80% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv se po výbuchu bankomatu objevují bankovky v hodnotě jednoho amerického dolaru, není v tomto typu bankomatů na území Spojených států ve skutečnosti možné vybrat bankovky menší jak 5 amerických dolarů. (Conspi)
  • Vůbec první oběť byla zastřelena zbraní Beretta typu 92FS. (Conspi)

Reklama

Reklama