Reklama

Reklama

Odvážní

  • USA Courageous (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Čtyři muži, jedno motto: "Pomáhat a chránit". Jako služebníci zákona čelí nebezpečí každý den. Jenomže poté, co se tragédie dotkne i jich samých, musí se i tito otcové vypořádat se svými nadějemi, strachem a vírou. Tento zápas jim přinese rozhodnutí, které ovlivní celý jejich dosavadní život.
Spolu s akcí, dramatem a humorem se čtvrtý film od Sherwood Pictures zaměřuje na heslo „obrátit srdce otců k jejim dětem a srdce dětí k jejim otcům.“ Duše budou pohnuty, jejich srdce podstoupí výzvu… výzvu být statečný. (Chorcheus)

(více)

Videa (31)

Trailer 1

Recenze (68)

kersten 

všechny recenze uživatele

Pekný film, pekné príbehy, len na môj vkus miestami príliš náboženské. Tie keci o božom súde a a ako nás miluje a neustále skúša a musíme mu odovzdať svoje srdce atď. (ako v kostole)......... bolo predsa len na mňa moc. Bez toho by sa film úplne film zaobišiel. Pointa by stále zostala rovnaká. S hodnotením sa však nedá ísť nižšie. Herci výborní (hoci som ani jedného nepoznala), aj hudba, režisér si naozaj dal záležať. Rozhodne nejde o žiadny amatérsky TV film, ako by sa mohlo na začiatku zdať. ()

prengelo odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý diel požiarnickej trapošiny, tentoraz z policajného prostredia. Škoda strateného času pri pozeraní tohto odpadu. Pri "prvej" kresťanskej ságe som nedokázal presvedčiť samého seba, aby som to dopozeral do konca. A musím uznať, že to bolo rozumné rozhodnutie. Pri "dvojke" som sa donútil a tým skazil bodové hodnotenie. Prvých 40 minút *** a zbytok --***** . Pri výbere filmu budem musieť viac pozerať aj na režisérov a obsah. Potom by sa nestalo, že takéto niečo si prinesiem domov na pozretie. Na konci filmu som na konferenčnom stolíku hľadal vypolstrovaný košík na hodenie eura, aby cirkev bohatla ešte viac. ............................................................................................................................................................................................................................ AGITOVAŤ: vystupovať (obyč. verejne) za nejakú myšlienku al. proti nej • robiť agitáciu • presviedčať • získavať: agitujú, presviedčajú, získavajú ľudí, aby volili ich stranu • horliť: agitovať, horliť za dobrú vec • kortešovať (získavať voličov, expr. horlivo sa za niečo zasadzovať) • prehovárať • nahovárať • navrávať (na niečo) (slovník cudzích slov) ()

Reklama

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Až na pár ľudsky vysvetlených Božích slov (až zvažujem či nejde o herézy) ide o prekvapivo dobrý film. Tvorcovia filmu, bratia Kendrickovci, sú však známi dejovou skladbou typu "Všetko je nanič, odovzdám život Bohu a navždy sa mám zázračne dobre." V skutočnom živote však práve kresťania zažívajú nezdary a problémy, a spôsob akým sa s nimi vyrovnávajú, je práve podstatný: láska, viera, komunikácia so živým osobným Bohom. Myšlienka je dobrá, párkrát vytiekla slzička, viackrát som sa dobre zasmial, charaktery postáv sú čím ďalej viac uveriteľné a vzťahy medzi nimi uvoľnené a prirodzené (na amatérskych hercov veľmi dobré). ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tenhle film????!!! Pro mě naprosto dokonalý!!!!!! Prvních cca 15minut nuda, šeď, typický americký styl zpracování filmu, ale najednou totální obrat. Má všechno, co má správný film mít.. přestřelky, bitky, zlo vs. dobro, víra, láska a chudoba. Emoce se při sledování, například v "husině po celém těle a slz v očích" se musí projevit snad u každého člověka. Konečně snímek, který něco řiká lidem a ne jenom nějaká vymyšlená nebo ubulená nebo přeakčněná s***. Bohužel ho může obdivovat asi jen ten, kdo už něco v životě zažil a ví, co je doopravdy důležité. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem naladu pustit si animovanou Koralinu, tak jsem zkousel stesti na Netflixu a misto toho mi to nabidlo tohle.. (ono totiz na Netflixu nikdy neni nic, na co mam zrovna naladu). Vidim nejaky policajty, tak si to pustim a zacne to takovou zajimave beckovou akcni scenou (ktera v americky produkci porad vypada lip jak cokoliv z produkce nasi) a rikam si - co je na tomhle filmu tak spatnyho, ze jsem o tom nikdy neslysel? A pak jsem na to prisel - je to Krestanskej film se vsim vsudy. Vsichni jsou hodny, Jezis vsechno vyresi a i kdyz dojde na dramatickou scenu s nekym, kdo "sesel z cesty", tak okamzite ve vezeni uz zpytuje svedomi. Nejvic me pobavila scena v mlikarne, kde hispance zkousi sef a nabidne mu povyseni, kdyz bude lhat. Jeho rodina penize nutne potrebuje a odmitnuti vedouci k jeho propusteni by pro rodinu melo existencni nasledky, ale on proste lhat nemuze - a kdyz sefovu nabidku odmitne (pricemz jsem nepochopil, proc by majitel mlikarny chtel lhat - vzdyt by okradal sam sebe), tak mu vsichni podaj ruku a je povysen, protoze to byl test. To mi pripomnelo realnou scenu ze zivota, kdyz jsem kdysi davno pracoval v TNT a sef mi tam sral na hlavu a tata mi porad dobracky rikal "jeste to tam vydrz, treba te zkousi a testujou si, co vydrzis" - tak jsem tam jeste dalsi 2 roky byl za picu, nez jsem to tam konecne zabalil. Jednim slovem NAIVNI. Ale jak jsem psal v uvodu - remeslne velmi dobre odvedeny film, celkove vytvari takovy pozitivni feeling, ale toho Jezisovani je tam predevsim v druhy puli az moc. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Zhruba polovina herců a štábu byli dobrovolníci z církve, která na filmu spolupracovala. (KrestanFilms)
  • Film získal od Konference katolických biskupů oddělení pro film a vysílání (USCCB) známku A-II, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé a mládež". (AGAMENON)
  • Alex Kendrick tento film napsal, režíroval, produkoval a navíc si i zahrál jednu z hlavních rolí. (Amper01)

Reklama

Reklama