Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

solisoli 

všechny recenze uživatele

No. Máme tu po holandskej verzii, prepracovanú americko - belgickú v duchu zazobaneckého prostredia s béčkovými hercami a ako inak, béčkovou produkciou. Primitívny dej, so snahou zaujať leskom prostredia v neprirodzenom deji, poukázať na niečo čo vôbec v skutočnosti nefunguje. Mnoho krát silovo vykonštruované scény znervózňovali a odkláňali celú zmyselnosť od podstaty. Slabý odvar toho čo ponúkla holandská kinematografia voči tomuto vyčačkanému bahnu. Slabučké 3 hviezdy. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Od původního Loftu z roku 2008 se sice inspiroval scénářem (je tam vlastně všechno jako přes kopírák), ale už to prostě není ono. Chybí ta skvělá údernost, moment překvapení a vodění diváka za nos. Tam kde v původní verzi netušíte, kdo to mohl připravit, tady to bije do očí rovnou v několika případech. Herci jsou si všichni strašně podobní, všichni vypadají relativně dobře (narozdíl od Belgického, kde to že vypadá dobře jen ten hlavní něco znamená), chování je většinou hrozně nemastné neslanné. Tento remake, přestože s lepšími herci se tady fakt nevyplatil... Kopie, která mi připomněla remake španělské Karantény... __50%__ ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem neviděl předešlé dvě předlohy, ale rozhodně si je budu muset pustit, protože ten příběh je výborný. Začátek byl trošku slabší a půl hodiny jsem si zhruba říkal, že koukám na pěknou blbost, ale potom se to vybarvilo. Během filmu změníte názor na jeho rozuzlení snad 20x a stále vás baví, jak se věci vyvíjí. Navíc to americké obsazení je opravdu výborné. Miller, Mardsen, Mitra, Levijeva, výtečný původní Schoenaerts a k tomu naprosto dominující Karl Urban. To se rozhodně povedlo. K tomu velmi poutavá hudba Frizzella a máte parádní thriller. Jedině bych vynechal žánr erotický, protože přesto, že se jedná o film a spoustě záletníků, tak erotiky si rozhodně mnoho neužijete. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšil, pár hereckých tváří které mám moc rád v jednom filmu. Nakonec z toho bylo přesně to co jsem očekával. zápletka, která nemusí být nereálná.. pocity které jsou taky uvěřitelné stejně tak i motiv který známe na začátku a stejně tak i ten který se dozvíme na konci filmu. flashbacky do minulosti nejsou nijak otravné, což mnohdy v jiných filmech bývají, ale zde jsou přijatelné. Jediné co mi vadilo byl ten samotný konec.. Jak to pro dva z nich skončilo takovým happy endem.. ti lidi se snažili zamaskovat vraždu a hodit to na jednoho z nich a vypadá to jako by jim na konci vše bylo odpuštěno? trošku zvláštní konec. ()

BarGoldstein odpad!

všechny recenze uživatele

Debilní slátanina o teplouších pro buzeranty! Banda homoklád si koupí byt aby se tam předělali na normální heteráky a neměli konečně furt hnědo v trenkách a kolem huby. Ale jako správným teplajzníkům se jim to daří dost hovnově, takže jeden skončí v krimu a dalšímu jebne a hupne z balgónu! Dobře jim tak! ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)

Reklama

Reklama