Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Diskuze

kekesko

kekesko (hodnocení, recenze)

Najväčšia pičovina všetkých čias a ešte k tomu so židákom. Emily mám rád ale tento film si mohla odpustiť. Proste humus.

Frkyn

Frkyn (hodnocení, recenze)

V jádru je to dobrej film, taky bych snesl méně nechutnýho humoru a zkrátil stopáž tak o 30 minut, ale jinak myšlenka dobrá, zajímavej portrét několika let zasnoubený dvojice, důsledky stěhování a snů jeho drahý polovičky. Lehce předvídatelný, ale jako oddychový film na večer doporučuju :-).

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Nejen kvůli Emily si film nenechám ujít. Navíc trailer příjemně navnadil a pobavil.

Tinuva

Tinuva (hodnocení, recenze)

Emily Blunt zbožňuju, navíc trailer byl moc fajn a vtipnej - na tuto komedii se moc těším :-) "Grandparents tend to die" :-D

 (hodnocení, recenze)

zas nějaká komedie na kterou se vážně těším - trailer parádní!

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Studio: Universal. Scénář: Nicholas Stoller a Jason Segel.
Produkuje Judd Apatow.

Reklama

Reklama