Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Wau, nuda od začátku od konce, kterou ani super Jason Segel nezachránil, protože si místo toho nechal narůst nechutný vous a nosil pletený svetr, který vypadal jak smoking a k tomu jedl lžící udělanou z kopyta jelena a pil z chlupatých džbánů vlastní medovinu. Neviděla jsem v tom žádný humor, vážně. Skončilo to opět strašně nečekaně, takže asi tak. Je fakt že ale ta svatba na konci byla trochu vtipná. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodavá komedie, ale rozhodně slabší než Kopačky a Dostaň ho tam. Navíc mi přijde, že 2 hodiny jsou na romantickou komedii zbytečně moc. Herci mě bavili všichni, až na pár trapných scének, které naštěstí střídaly ty zábavné a trefné momenty, ale není jich tam za tu dlouhou stopáž moc, což je škoda. Průměrné, ale ne špatné. ()

Reklama

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Když prasit romantickou komedii, tak pořádně. Nasadíme herecké poleno Jasona Segela a střihnem to přes dvě hodiny. Však oni z toho kina nakonec odejdou. Jediným plusem jsou kukadla Emily Blunt a přicmrndávání její praštěné ségry v podání Alison "♥Annie♥" Brie. S Judem Apatowem je to jako na horské dráze, jednou jste nahoře a bavíte se s pusou od ucha k uchu, jindy zas vyletíte mimo kolejnici a rozsekáte se o stánek s cukrovou vatou. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Vystříhat dobrých čtyřicet nezáživných minut (ta stopáž je neskutečně přepálená) a zbytečně natažených scén a mohla z toho být povedená dramedie ne tak klasického hollywoodského střihu. Sprosté vtípky navíc už nikoho po vlně "apatowovek" nevytrhnou z letargie, tak zbývá jen ohraný romantický příběh, který dokáže tak akorát zpříjemnit ústřední herecké duo. V rámci Stollerovy filmografie jsou "Pětileté zásnuby" až hluboko za Kopačkami a odvázaným Dostaň ho tam. Rádoby hlubokomyslné metafory s koblihami raději nevnímat. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Film dlouhý jak tejden, který bych si s nikým nepustil, protože bychom se asi unudili, ale v jednom člověku se to dá dát. Soupeří ve mě dva způsoby chápání filmu – neuvěřielně natahovanou ne moc vtipnou romantickou komedii a ukázku vztahu páru, který si prochází reálnými problémy (obětování se, ústupky, kompromisy, nuda) a ukazuje, jak reálně takové problémy řeší. Nevím, jak moc reálné to bylo, mně připadalo, že občas dost, a toho (spolu s tím, že film neobsahuje hlouposti a je zkrátka jiný) si cením, a proto dávám 3*. Kromě toho se mi líbil britský přízvuk, Emily s delšími vlasy a asi 3 vtipy. # Ale šlo ho minimálně o pl hodiny zkrátit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 5 | humor 2 | akce 1 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)
  • Zingermanova reštaurácia, kde Tom (Jason Segel) pracoval po presťahovaní do Michiganu, je skutočná lahôdkáreň v Ann Arbor, ktorá bola otvorená v roku 1982. (misterz)

Reklama

Reklama