Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne. Asi nikomu dobrovolně nepřiznáte, že sledujete kreslené příběhy partičky poníků, kteří jsou tak strašně roztomilí a cukrkandloví, až z toho oči přecházejí, ale tohle... je... něco... tak... strašně... MAGIC! Na své si přijdou především příznivci starých Cartoon Network seriálů jako Powerpuff Girls nebo Dexter's Laboratory... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Pokud jezdím již 9 let na každoroční Festival Fantazie do Chotěboře, kde se pořádají setkání českých a slovenských Bronies, tak to prostě nejde přehlédnout. K poníkům jsem se dostala hlavně přes Bronies z Chotěboře, kteří se tam vyskytují již několik let. Je to prostě úchylka, posedlost a hlavně neskutečná sranda ze všech dílů "Poníků" a taky fanouškovských záznamů a videí, které hojně vytvářejí. Jako pro mnohé je pro mě nejlepším poníkem Pinkie Pie, která je prostě nejúžasnější ze všech - a o tom se na FF diskutuje min. hodinu na samostatné přednášce o Pinkie Pie :D :D Můj malý Pony je sice neskutečně infantilní, roztomilý, cukrkandlový seriál, ale není zase tak pro malé děti. Samo o sobě to svědčí tím, že průměrný věk "Bronies" je tak 25-30 let :D :D Je to prostě zábava, které není nikdy dost :D ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Sesitka 

všechny recenze uživatele

Úplnou náhodou jsem přepla program a ejhle co na mě vykouklo. Neskutečně roztomilý poníci se sladkýma, velkýma očima. Tohle ovšem překvapivě není všechno co je na tomto seriálu tak magické. Poníci jsou vtipní, celé to má hlavu a patu. Jistě roztomilosti je tu spoustu, ale není to ta věc na které by tvůrci stavěli. Ten seriál má vše, co bych od něho rozhodně nečekala. Na tohle se dá prostě koukat, i když už nejste malé dítě. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Aj keď tento seriál nie je môj šálok kávy, ale nebudem dávať Odpad už z princípu, ako to tu robia niektorí "objektívni" hodnotitelia. Vzhľadom na zameranie a cieľovú skupinu tohto seriálu, to nemôže byť veľmi lákavé pre dospelého diváka, avšak pre deti, a hlavne malé dievčatá, je toto ríša snov. Videl som asi tretinu častí každej série a celý seriál sa v podstate niesol v pohodovej nálade s krásnymi farebnými 2D animáciami a v zásade každá časť obsahovala skryté posolstvo. Takže nemôžem povedať, že táto séria nemá význam, určite má. A som prekvapený, ako dlho to tvorcovia dokázali potiahnuť, keďže súčasná deviata sezóna bude finálna. 55 % ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Růžová hvězda, kterou má princezna Twilight Sparkle na boku, hodně připomíná hvězdu, kterou měli na čele jednorožci ve filmu Poslední jednorožec (1982). (LindaKola)
  • Aj keď nie je zmienený v titulkoch, Lynne Naylor robil finálny dizajn princeznej Luny / Nightmare Moon. (Carol Pifková)
  • V seriálu se několikrát objevila chyba, že byl v pozadí některé scény alicorn. Přitom alicorni by údajně měly být pouze princezny. (HERGImanCZ)

Reklama

Reklama