Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

Naushika. 

všechny recenze uživatele

Tedy, přátelé, nikdy by mě nenapadlo, že mě ve dvaadvaceti chytne pohádka v níž vystupují cukrkandlové hračky pro sedmileté holčičky... Ale ono je to tak strašně strašně roztomilé a hezky naanimované! A navíc geniálně namluvené a fakt srandovní. Poník rozplývající se nad tím, že v lese žijí "hummingbirds that can really hum and buzzards that can really buzz!" mě dostal do kolen! :D ♥ ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Pokud jezdím již 9 let na každoroční Festival Fantazie do Chotěboře, kde se pořádají setkání českých a slovenských Bronies, tak to prostě nejde přehlédnout. K poníkům jsem se dostala hlavně přes Bronies z Chotěboře, kteří se tam vyskytují již několik let. Je to prostě úchylka, posedlost a hlavně neskutečná sranda ze všech dílů "Poníků" a taky fanouškovských záznamů a videí, které hojně vytvářejí. Jako pro mnohé je pro mě nejlepším poníkem Pinkie Pie, která je prostě nejúžasnější ze všech - a o tom se na FF diskutuje min. hodinu na samostatné přednášce o Pinkie Pie :D :D Můj malý Pony je sice neskutečně infantilní, roztomilý, cukrkandlový seriál, ale není zase tak pro malé děti. Samo o sobě to svědčí tím, že průměrný věk "Bronies" je tak 25-30 let :D :D Je to prostě zábava, které není nikdy dost :D ()

Reklama

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo až moc dobré. Čarokrásne animovaný príbeh o sile priateľstva, kde nechýba kopa humoru. Škoda len, že nie som o "dosť veľa" rokov mladší aby som si to mohol naplno vychutnať. Ak máte malé deti a neviete, čo im v dnešnom svete máte pustiť, toto je určite jedna z mála možností, ktoré im neuškodia. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech jsem je měla jako hračku a to ještě žádná Twilight Sparkle neexistovala, prostě to byly my little pony s česací hřívou a doplňky. Pak to na nějakou dobu utichlo a nalezla jsem i hru, která mě připomněla moje dětství. Jako proč ne, baví mě to. Proto jsem se rozhodla podívat i na ten seriál, abych pochopila ty elementy harmonie, proč každý poník je reprezentuje a tak podobně. A další plus, že to vidím v anglickém znění a je jim krásně rozumět. V každém z nás je kus dítěte a mě to prostě baví. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Toto je ...úžasný seriál!!! Hoci som bláznivá milovníčka animákov, MLP som vždy ignorovala, ale tejto verzii sa proste nedá odolať :D Nenašla som na tom nič, čo by mi čo len trošičku prekážalo. Pointa a epizódy sú perfektne vymyslené a moralizované nádherným, z môjho pohľadu až výnimočným spôsobom (nakoľko som veľký zástanca morálnych animákov, tu som z toho neopísateľne dojatá), postavy neuveriteľne roztomilé a všetky aj povahovo strašne sympatické a humor proste skvelý -miestami až príliš strelený, čo je na tomto seriáli skutočne neuveriteľné. Nemôžem inak, než odporučiť ;) (Moja naj hlavná postava je Twilight Sparkle a najkrajší poník jednoznačne Rarity) :) ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Rainbow Dash je jediná hlavná postava, ktorá má značku na stehne známu ako "cutie mark", pozostávajúcu iba z jedného symbolu. Rarity, Applejack, Fluttershy a Pinkie Pie majú tieto značky v klastri troch a Twilight Sparkle má obrovskú iskru obklopenú piatimi menšími iskrami. (Carol Pifková)
  • Fanynka seriálu se kvůli původu slova nenazývá „brony“, ale „pegasister“. Toto slovo vzniklo taktéž složením dvou slov, v tomto případě ale slov „pegasus“ a „sister“. (HERGImanCZ)

Reklama

Reklama