Reklama

Reklama

Můj malý Pony: Přátelství je magické

(seriál)
  • Česko My Little Pony (více)
Kanada / USA, (2010–2019), 81 h 2 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Tara Strong, Ashleigh Ball, Tabitha St. Germain, Andrea Libman, Cathy Weseluck, Nicole Oliver, Michelle Creber, Shannon Chan-Kent, Kelly Sheridan, Peter New (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(221)

V kouzelné zemi jménem Equestrie, království obývaném barevnými poníky, žije jednorožec Twilight Sparkle i jeho přátelé
Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity, Fluttershy a Spike. Ve vesnici Ponyville, kterou společně obývají, se utkávají při
legračních závodech, provádí lumpárny a objevují své jedinečné schopnosti, aby pochopili, jak velikou sílu má přátelství. Užijte si společně s poníky setkání s malými chlupatými Parasprity, tajemnou zebrou Zecorou a legračními Cutie Marks, které není tak jednoduché si zasloužit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (91)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Aj keď tento seriál nie je môj šálok kávy, ale nebudem dávať Odpad už z princípu, ako to tu robia niektorí "objektívni" hodnotitelia. Vzhľadom na zameranie a cieľovú skupinu tohto seriálu, to nemôže byť veľmi lákavé pre dospelého diváka, avšak pre deti, a hlavne malé dievčatá, je toto ríša snov. Videl som asi tretinu častí každej série a celý seriál sa v podstate niesol v pohodovej nálade s krásnymi farebnými 2D animáciami a v zásade každá časť obsahovala skryté posolstvo. Takže nemôžem povedať, že táto séria nemá význam, určite má. A som prekvapený, ako dlho to tvorcovia dokázali potiahnuť, keďže súčasná deviata sezóna bude finálna. 55 % ()

CyriC 

všechny recenze uživatele

Zábavné, správně ujeté, extrémně roztomiloučké a zároveň ohromné psycho. Autor jistě snídá polévkovou lžíci LSD, protože jinak by to nikdy nemohl vymyslet. Nicméně je to rozhodně pěkný dětský seriál, který se snaží o skutečně výchovný obsah a dospělého skvěle pobaví svými geniálními animacemi, popkulturními odkazy a šílenými poníky. Zdravím všechny bronies. ()

Reklama

Azrail 

všechny recenze uživatele

Že jsem nenormální jedinec s pedofilními sklony? No a co?! MLP je prostě tak roztomilé, úžasné a zamilování hodné dílo, že to prostě jinak nejde! Skvělá animace, propracované příběhy a hlavně úžasné hlavní postavy dělají z toho díla něco nadstandartního. A že je seriál určený výhradně pro dětské publikum? Velice pochybuji. Pochybuji o tom že osmileté děcko by někdy mohlo pochopit poselství, které tento animák předává světu. Zkrátka a dobře, zamiloval jsem se do malých, sladkých, kreslených poníků, a sakra, nestydím se za to! ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Je to fajn a to překvapivě v nijak (!!) sarkastickém či bizarním smyslu. Zkrátka na úrovní klasických Disney seriálů jako bývali Gumídci či Kačeří příběhy, jen s trochu méně akčními zápletkami, ale zato s o řád zábavnějšími charaktery, a občas i velmi sympatickou dávkou nadhledu a popkulturních odkazů. A celé je to hrozně roztomilé a rozpouští to (nás) cyniky lépe než koncentrovaná kyselina. Za to určitě může ta jednoduchá a čistá kresba spolu s velkýma manga očima... :) ____ad druhá série: Už natvrdo cílené na hravé geeky a cinefily, předposlední díl s parafrázováním Vraždy v Orient Expressu je bez nadsázky geniální, a jestli to má podobně gradovat i dál, tak chci další tři série a celovečerák. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si sehnal s tím že zkouknu jeden díl a konec, protože původní seriál z 80 let nesnáším, a tak jsem čekal něco podobného i tady. ALE. Za prvé roztomilost poníků a nádherná animace, už jen to Vás donutí zkouknout všechny díly, a ty příběhy jsou fajn. Navíc pár odkazů na filmy jsou úžasné, navíc žádná postava nebyla slabá ani špatná. Prostě paráda. I když si připadám trochu divně. NEJLEPŠÍ SERIÁL EVER!!!! ()

Galerie (1 236)

Zajímavosti (27)

  • Oficiální fanoušci seriálu se skládali nejprve z mužů - z toho vznikl jejich název BRONY=BROther poNY=bratr poník. (LindaKola)
  • Postavička Bon Bon má v každém díle jiný hlas. (Campbell)
  • Rodiče Applejack nebyli plánovaní a v seriálu zatím nebylo přímo řečeno, ale jen naznačeno, že zesnuli. Odkazem na ně je nejpíš fotka dvou poníků u dveří Applovic domu (zevnitř) a dvě padající hvězdy na začátku a na konci 8. dílu 3. série "Rodinné setkání". Na fotkách z předchozích sešlostí ale nejsou. (LindaKola)

Reklama

Reklama