Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Sundejte je ze mně! Jsem slabý na srdce! '' -- Zombieland po britsku mi sednul. V několika místech téhle zombie komedie jsem se musel fakt smát. Vtipy byly originální a nápadité! Britský černý humor zbožňuji a tady je ho spousta. Je škoda že ke konci tak po 2/3 ho bylo méně a méně... Už jen ten kocept, amatérští bankovní lupiči a osazenstvo domova důchodců (z nich řada ani bez kolečkového vozíku či chodítka neudělá krok) se postaví zombie nákaza decimující Londýn. Zombíků je spousta a naštěstí se dají likvidovat mnoha způsoby, takže se divák nudit nebude. Kdo hrál na PC Dead Island bude vědět o čem píšu :-))) ! Škoda toho zvolněného tempa na konci jinak bych šel s hodnocením výš. Dávám tři izolepou slepené granáty! * * * ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další zombie řezivo v podobě této surové parodie. Tentokrát tedy v podání pomalých, ale vysoce nakažlivých špinavců. Děj je na komedii tohoto typu nadprůměrně zajímavý a soustřeďuje se na rodinu, jež se snaží překonat finanční krizi a zachránit dědečkův životní byznys od krachu. Mlaďoši se problém rozhodnou vyřešit po svém, čímž svou pozici ještě zhorší. V tom propuká nákaza, vše ostatní jde stranou a ta pravá legrace začíná. Film je plný skvělých hlášek, grafického násilí a kvalitního britského humoru. To vše dohromady působí impozantně, jelikož hlavní postavy byly důmyslně vybrány, s dostatkem času na backstory pro každého a co je nejdůležitějímají, mají spolu opravdu výjimečnou chemii. Nejvíce mě z nich potěšil spavý chlípný dědouš a bojácný účetní se srdečními problémy, což byli také strůjci dvou nejvtipnějších scén z celého filmu. Strašidelné to nebylo vůbec, ale za ten Gore, akci a komedii dávám jednoznačných 80%. PS: Hovorové označení Cockney popisuje specifického obyvatele Londýna. O českém a slovenském výkladu názvu lepší ani nemluvit..... ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Banda totálně nesympatických, fuckujících kreténů, spolu s prdelatýma mandama zachraňují obklíčené důchodce. Už dlouho mě nic neštvalo jako tenhle bídnej biják, který charakterizuje absolutní neschopnost tvůrců. Od mdlé režie, totálně nesednoucího soundtracku, otřesného castingu, debilně poslepovaných "akčních" scén a trapáckého humoru. Přitom potenciál tam byl, některé nápady jsou vynikající, ale absolutně je pohřbí zpracování. Jak já si jen oddechl, když naběhly závěrečné titulky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další Soumrak Mrtvých se ani tentokrát nekoná.Nemá to tu lehkost a většina fórů je dost těžkopádná a má špatné načasování, dost mi to připomínalo Zombieland....má to svoje hodně dobré momenty, ale je to nevyvážené a místy zdlouhavé, což je při stopáži 85 minut prostě na přesdržku :D Alan Ford je ultimátní mother fucker dědek a scénka s ´´hooligans´´ mě položila asi na 5 minut, ocenit se musí i solidní dávka brutality.Jinak bohužel nejde o nic převratného a těch průměrných filmů je poslední dobou až hamba.Jako by režisér vždy vymyslel 3 kulervoucí scénky a kolem nich potom napíše nudnou vatu, kterou musí mezi scénkami zaplnit filmový materiál, což Shaun of the Dead nemusel, protože ten měl smyslu plný děj a celkový koncept tak promakaný, že je stále i po těch letech jedinou dobrou a 100% parodií na zombie, které sou tak debilní, že si nesazlouží nic jiného, než-li parodovat.60%. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slovy kolegy Raging Bulla - Průměrný snímek. Slovy kolegy Lasla - Veľmi priemerny horor. Očakával som viac. Slovy kolegy JARDAHONDY - Stavební firma demolující pradávnou hrobku probudí hordy krvežíznivých zombií. Naštěstí jsou tu dva páskové z East Endu, jejich povedení kámoši a agilní staroušci z místního domova důchodců. Průměrná hororová komedie od Mathewa Hoena, na jedné straně dobré masky a kamera, na druhé straně ne příliš dobré herecké výkony. Slovy kolegy TheMakera - Dobrý nápad ! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama