Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Skupině přátel se povedlo z mikrovlnky vyrobit zařízení, z něhož lze posílat zprávy do minulosti. Zatímco provádějí své experimenty, organizace SERN, která se sama zajímá o cestování v čase, skupinu vypátrá a hrdinové si musí dát pozor, aby se SERN nezmocnil jejich zařízení nebo jich samých. Anime je adaptací interaktivního sci-fi románu pro herní konzoly. (Janko666)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (63)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Začátek je hodně ukecaný a takový zmatený. Až moc dlouho trvá, něž se začne něco dít, a když už se konečně něco děje, kvalita jednotlivých dílů dokáže dost kolísat a místy to dokonce až zavání harémovkou, ale aspoň to do ní nikdy plně nespadne. Nicméně příběh jako celek naštěstí zajímavý je (i když by výrazně pomohlo osekání nudných částí, tedy zkrácení celého seriálu aspoň tak o třetinu) a několik momentů mi dokonce dokázalo nahnat husí kůži. Animace se trefila přesně do mého vkusu, pěkný soundtrack, opening i ending. Postavy jsou na tom pravda hůř, protože mi jich opravdu hodně přišlo naprosto zbytečných (rozhodně Faris, Ruka jakbysmet a kromě jedné jediné scény vlastně i Moeka), ale aspoň hlavního hrdinu jsem si stihla docela oblíbit a překvapivě nejvíc jsem měla ráda tu-tu-ruu Mayushii, na rozdíl od Christiny, kterou žerou úplně všichni, ale mě svými tsundere móresy dokázala dost pít krev. 8/10 EDIT: Po shlédnutí Tatami Galaxy mám pocit, že bych měla snížit své hodnocení na odpad. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Na "šialeného vedca", ako sám seba rád nazýva, si treba zvyknúť, no ostatné postavy sú veľmi sympatické už od začiatku... Okrem jedného hackera sa okolo neho vlastne točia samé dievčatá a jeden chlapec (ktorý sa však tiež podobá na veľmi pekné dievča), všetci okolo 18 rokov... Sprvu je ten motýlí efekt spôsobený posielaním správ do minulosti veľmi mätúci, ale stačí si počkať na neskoršie časti, v ktorých sú chýbajúce súvislosti veľmi pekne doriešené, šialeného vedca ste si už obľúbili a s úsmevom čakáte na jeho už neodmysliteľné hlášky a ste zvedavý ako to celé dopadne... ()

Reklama

gumbo 

všechny recenze uživatele

Dějově nevyrovnané anime, kde silnější prostředek a úplný závěr zachraňují výsledné hodnocení. Jako u většiny time travel filmů i zde se autoři nevyvarovali nepřesností a paradoxů, ale naštěstí jich nebylo tolik, že se dají snadno přehlédnout. Butterfly effect je ukázaný celkem dobře, naprovování škod je však jednou z nejnudnějších částí děje, ikdyž by divák čekal v tomto bodě největší náboj a nejlepší momenty. Ty přicházejí až v závěru se Sophiinou volbou hlavního hrdiny. Chybělo mi víc překvapivých momentů a některé pasáže mi přišli zbytečně zjednodušené. Celkově mírně nadprůměrné. 70% ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Časem cestující zápletka je nadmíru povedená a to zejména její zkušeně přesné dávkování v průběhu 24 epizod bez jediného hluchého místa. To co Steins;Gate posouvá mezi špičku jsou však prvotřídní dialogy a díky tomu dobře využitý prostor pro práci s charaktery. Navíc je to všechno namíchané tak, že je to chytlavější než chřipka. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

Tutuduu, já tomu dám i plnou palbu. Proč ne? Příběh je sice kapánek nudný zpočátku a divák se úplně neorientuje, ale vše je postupně vysvětleno, linie se spojí a zábavně pokračují až do konce. Postavy jsou sympatické, vtipné, poměrně různorodé a velmi logicky uvažující, takže mi kupodivu nevadí, že na jevišti je až neuvěřitelně mnoho ženských protagonistek. A hlavně téme cestování času je zde pojato dosti citlivě; hlavní hrdinové bojují proti nezvratnému osudu s potřebným optimismem, tak i pesimismem v rámci přijatelných fyzikálních zákonů, takže nevznikají logické díry o velikosti kráterů a dokonce se dočkáváme smyslupného vysvětlení, což se podobným tématickým subjektům zdaleka nedařilo. Animace je super, konec je velmi potěšující. Nemám výtky. ()

Galerie (410)

Zajímavosti (1)

  • Seriál je adaptací stejnojmenné mangy ilustrátora Sarachiho Yomiho, která začala od 26. 9. 2009 časopisecky vycházet v magazínu Monthly Comic Alive, aby na ni v magazínu Monthly Comic Blade o několik měsíců později navázala série druhá ilustrovaná Kenjim Mizutou s podtitulem "Bōkan no Rebellion". (Conspi)

Reklama

Reklama