Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jukari Hajasaka je středoškolačka naprosto znuděná stereotypním studentským životem zaplněným jen učením. Na své cestě nudou potká partičku středoškoláků, jejichž studijním oborem je módní návrhářství. Ti ji požádají, zdali by nemohla dělat modelku pro jejich kolekci „Paradise Kiss“. Jukari nejprve váhá, ale poté souhlasí. Tím se jí otevírají dveře do úplně neznámého světa. Ze vzorové středoškolačky se náhle stane vzdorovitá dáma se sny a vůlí jim vyjít vstříc. (Zíza)

(více)

Diskuze

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Tsuki: :-D Znáš to, to je jako když člověk hledá klíče - tolikrát kolem nich proběhne, než je najde nebo mu je někdo podá :-D Vůbec není zač ^^

Tsuki

Tsuki (hodnocení, recenze)

Zíza: :D Haha, tak na asianmediawiki jsem byla tolikrát, ale nikdy mě nenapadlo podívat se na hlavní stránku, jinak bych zjistila, že tam je docela dobrý seznam premiér (^__^; ) Díky moc! :)

Tsuki

Tsuki (hodnocení, recenze)

To vypadá hodně zajímavě ^^ Škoda, že mi v Česku špatně udržuje přehled o tom, co je v Japonsku nového za filmy (i na tohle jsem narazila tak nějak náhodou). V Japonsku to bylo daleko lehčí, když kolem sebe člověk pořád vidět plakáty a jenom si říkal "hm, tohle vypadá zajímavě, tamto vypadá zajímavě, na tohle se chci podívat..." Neznáte někdo náhodou nějakou přehlednou stránku, kde je pravidelně aktualizovaný seznam filmů, které jdou v Japonsku do kin?

Rediik

Rediik (hodnocení, recenze)

Zíza: No fajn, doufám, že dvd vyjde do konce letošního roku:) Snad to bude tak dobré jako bylo anime.

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Rediik: Je to film, v Japonsku už byl i v kinech. Počkej, až to vyjde na DVD a bude to k mání na netu... :-)

Rediik

Rediik (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo, kdy to vlastně spatří světlo světa? A má to být jako film nebo seriál, jako bylo anime?:))

Reklama

Reklama