Reklama

Reklama

Troopers

(seriál)

Obsahy(1)

Troopers je název webseriálu z dílny College Humoru, ve kterém hrají hlavní roli právě troopeři. Záměrně nepíšu stormtroopeři, protože tvůrci mají zřejmě kvůli autorským právům zakázáno v tomto seriálu používat kostýmy ze Star Wars, které jsme mohli již v několika jejich videích vidět. To ale vůbec nevadí. Udělali si vlastní, těm původním velmi podobné, a připravili si několik krátkých skečů, které jsou provázány tematickým zasazením na jistou vesmírnou loď. Můžete se těšit na příjemný humor, sympatické troopery a jejich trable a především na skvělé technické zpracování. (BugHer0)

(více)

Recenze (115)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Mám rád svět Star-Wars a parodie na něj taktéž. Spoustu amatérských předělávek najdete na internetu a dokonce vznikly i minisérie věnované parodii kultu Hvězdných válek. Jistě snaží se je zesměšnit, ale to přece vůbec nevadí. Já myslím, že spolu s Robot Chicken Star-Wars jsou to jedny z nejlepších parodií. Dokonce Chicken předčí i ve vizuálu a mají povětšinou delší a nikterak nudící obsah. 2,5 minuty pobavení na učet SW za to rozhodně stojí... ()

Bakhita 

všechny recenze uživatele

Přestože nejsem žádný extrémní fanda Star Wars, tenhle seriál mě naprosto rozsekává. Díky krátké stopáži jsou videa nabitá vtipy od začátku do konce. Je sice pravda, že kvalita jednotlivých dílů je značně kolísavá, ale i ty průměrné díly jsou stále ještě dost nad průměrem průměrně vtipného videa, a ty lepší jsou vážně pecka. ()

Reklama

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Úžasné zpodobnění Star Wars, které je dokonalé i když na jeho tvorbu nebyly vynaloženy miliony dolarů, přesto pobaví. Jde o další dílko z dílny College Humor, která se zabývá vlastní výrobou krátkých seriálů a zábavných videí(Web Site Story,..), za což dostala mnohá ocenění. Epizody jsou ke shlédnutí přímo na jejich http://www.collegehumor.com/troopers nebo v českém překladu: http://www.videacesky.cz/serialy/troopers. ()

Cor-Angar 

všechny recenze uživatele

Ne všechny díly jsou sice na nejvyšší hodnocení, ale celkově je to prostě paráda. College Humor používá styl humoru, který mi většinou do posledního detailu vyhovuje a i tady jsou ty 2-3 minuty opravdu skvěle využity. U dílů jako Zabavená zbraň nebo Schránka návrhů se směju prakticky celou dobu (a takových dílů by se našlo víc)...Navíc jsem tady opravdu přišel na chuť Aubrey Plaza, která je jako princezna úchvatná. Takže pro mě ve výsledku určitě jeden z nejlepších webseriálů. A přitom Star Wars jsem v životě neviděl... ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Příjemná, krátkometrážní oddychovka. Neoficiální parodie na Star Wars. V hlavní úloze zde uvidíte 2 Dreadtroopery Larryho a Riche kteří mají dokonalou schopnost všechno zvorat. Dále pak galatickou princeznu. A hlavního "děsivého pána zla" Dreadlorda. Některé díly jsou sice drobet slabší. Ale ve většině případů jsem brečel smíchy. Zde je celý seriál s cz titulky http://www.videacesky.cz/serialy/troopers ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Sériál nadabovala amatérská dabingová společnost Fénix ProDabing. (hiding)

Reklama

Reklama