Reklama

Reklama

Happy, Happy

Trailer 2

Obsahy(1)

Pro optimistickou Kaju je rodina tou nejdůležitější věcí na světě - a tak o ni pečuje navzdory všem. Je oddaná manželka, která partnerovi promíjí celonoční výpravy s kamarády i nedostatek sexuálního apetitu. Stejně tak je milující matka synovi, u kterého budí jen výsměch. S úsměvem, občas dosti křečovitým, bere život takový jaký je. Až do okamžiku, kdy se do sousedství přistěhuje „dokonalý manželský pár“. Jsou úspěšní, krásní, vzdělaní, a aby toho nebylo málo: adoptovali sirotka z Afriky! To už je na Kaju trochu moc. Chce se jim vyrovnat - musí se s nimi spřátelit. Dokonalost sousedů však po několika setkáních mizí stejně jako idyla nového přátelství obou rodin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (61)

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Nikdo není dokonalý a nikde není tráva zelenější. Všichni to víme a přesto pořád a pořád potkáváme lidi, kteří se zdají tak dokolalí, že té iluzi rádi znovu uvěříme.... Mám tyhle severské věci docela ráda a tak možná s hodnocením trochu nadržuju. Ale mě se to líbilo, ačkoli je to možná příběh, jakých je kolem tisíc a jaké už byly zpracované stokrát a lépe. Sníh a chlad, láska a vášeň, pravda a lež, jde to všecko hezky dohromady. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

U mňa to je za jasných päť! Scénka s fajčením péra... Kedˇ som si vlastne uvedomil, že my, chlapi, môžme vydávať až tak debilný zvuk ako: '' Uh, uh, ho, ho , hoooo ... !'' ...skoro ma porazilo od smiechu! A to vôbec nehovorím o tom, ako mu potom navrhovala, že ho vyfajčí kľudne ešte raz ak chce, a mne môj bad boy stál už vehemente a už som si sťahoval gate dolu, no a zrazu sa objavil ten plešatý kazišuk s pesničkou So glad I've got good religion! ... ma skoro jeblo! I kedˇ ... Mám taký pocit, že to tam náramne pasovalo. No nič, bavil som sa skvelo! Hlavne, uvedomil som si jednu vec a to, že netreba veľa, len si normálne pokecať narovinu o veciach. Zbytočne dusíme sračky v sebe! ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

Rodina kdesi na nórskom vidieku. Potlačené a neriešené problémy akceleruje príchod rodiny druhej, riešiacej vlastné vzťahové výkaly. Deti oboch párov sa nerušene hrajú na otroka a otrokára. Rodičia si nevšimnú nič, lebo sú pohltení sami sebou. Páry sa prepletú, do toho zaspieva skupina vyštafírovaných spevákov zopár songov a príbeh končí. V zásade bolo jedno ako, pretože to nebolo najpodstatnejšie. Film sa sústredil na nedostatočnú komunikáciu a zvládnutie či nezvládnutie manželstva po rokoch. Výsledkom je príjemná, no neprekvapujúca vzťahovka. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Úvodní rozverné pěvecké kvarteto je příslibem, že by i přes vážnější témata mohlo být veselo, k čemuž svým způsobem dojde... Norové musí být vskutku přítulní sousedé, co s odhalením nějakých těch manželských problémů nedělají žádné štráchy a jejich děti natolik pružné, že historické prameny dokáží hbitě převést do improvizované rekonstrukce, když je tady ta příležitost, čímž dostane sněhem zasypaný sever, spolu s gospelově laděnými vložkami, neobvyklý jižanský nádech... Chytání štěstí za pačesy s rizikem, že vám zůstanou v ruce. ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Maly, mily, zdatne horkosladky s priklonem k horkosti, ale zase silny v seversky ostrym humoru. Jen ten konec jsem uplne nepochytit, prisel mi znacne nadbytecnej. Souzni ale zase s ceskym "prekladem" nazvu, naznacujicim, ze i v dnesni dobe, ktera se projecuje maskou cizich slov, je stesti porad stesti. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama