Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Fajn Příjemná Oddechovka.. Při které se dá opravdu Zasmát a né jen na chvíli.. Celou dobu se tam řve Píčá, Buzík.. Spousty sprostých Slov.. Příjde řada i na Brutalitu, která je povedená!! Je jasný, že film má malej Rozpočet.. Hlášky Scénář vymýšleli Studenti.. Je to jen pro určenou Věkovou Kategorii.. Hodně slušná komedie.. Možná i můj První Nizozemský Film, Flámy o tom, že v Holandsku Žijí pouze Tlamy jsou pravdivé!:) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Pětice holandských retardů přichází s vymazlenou asociální taškařicí, balancující na hraně debility a laskavého fekálního humoru ve stylu Jednotky příliš rychlého Jackass. To nesnáším. Jelikož jsem však onen osudný večer degradoval své zbývající IQ švestkovým pyré prohnaným trubkama a jedná se o film s guinessově nejvyšším výskytem hravého oslovení "pičo" na kosočtevereční větu, hihňal jsem se jako dawn, který se před chvíli snažil napít nosem, při pohledu na Bernoulliho rovnici. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úchylnej film o pětici asociálních ultradementů, kteří se s nedostatkem peněz a dluhy vyrovnávají v ultradementním a asociálním duchu. Když tak o tom, přemejšlim, tak tady nebyl jedinej člověk, co by nebyl absolutní kretén, ale přesto NKT nepůsobí tak vyumělkovaně a trapně, jako 90% filmů s Jimem Carreym a jemu podobnymi. Je to prostě originálně debilní, krvavý, sprostý a dobrý. A závěrečnou přestřelku jsem si užil dokonale. Už jen kvůli ní se to vyplatí vidět. 75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Absurdná komédia u ktorej úplne chápem chváli až do neba aj naopak úplnú, čistú nenávisť. Mne sa buranský humor takéhoto sockárskeho beerdrinkerského charakteru páčil. Nadávky, ich oblečenie, účesy, všetko bolo tak primitívne ale tak zábavné, že som sa čudoval sám sebe pri niektorých výbuchoch smiechu ktoré Americké fekálne komédie u mňa proste nedokážu vyvolať. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama