Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Terva 

všechny recenze uživatele

DIALOG - To je dobrej víkend, vole. ....Dnes je úterý, píčo........... Nákup piva v 16 minutě je něco naprosto úžasnýho. CITÁT - A od teď nebudu za nic platit......... Ve 32 minutě jsem si málem cvrnknul do kalhot. CITÁT 8,7...... Pětice kamarádů je tak přiblble naivní až vám jich je líto. Ale jim to nevadí. Napětí se stupňuje a brutalita nabírá na síle. Zjevuje se i první krev. CITÁT - Další jsou ve stodole......... Boj začíná. Přiletěla i bomba a přijel kamión plný piva. CITÁT - Kamionista..honky, honky............ Super příběh z jednoho městečka, plný krve, piva a ironie. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Uf, jak tohle dílko ohodnotit, když celou dobu silně balancuje mezi odpadem a geniálním zážitkem pro zvrácené, infantilní kreatury, jako jsem já a k tomu hraje parádní happy hardcore soundtrack? Zlatým středem. Kdybych dal víc, musel bych se za sebe stydět a kdybych dal méně, popíral bych, že jsem se v určitých pasážích výborně bavil. Další z filmů, které si nejlépe užijete s alkoholem v krvi a partou kamarádů. K příběhu: Parta hrozných maloměstských lůzrů z Holandska v jednom jediném dni přijde o práci, svou debilitou i o sociální dávky, a tak se rozhodnou, že natruc světové krizi nebudou už nikdy za nic platit. A tohle má stačit na celý film? Prakticky ano. Pak už jen sledujeme snahu o přežití, když jejich jednání rozpoutá bouři nepokojů po celé zemi a ministr se to na vlastní pěst snaží zastavit, nápady, jak sehnat peníze, zevlování bandy imbecilů po okolí a retardovaného mongola, který si hraje na "tiráka". A kupodivu i velkou porci krve a přestřelek, s kterými se v New Kids Turbo rozhodně nešetří. ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako nadsazená podívaná o sámoškovejch vopruzácích mi to připadalo jako film, který by tihle burani natočili sami o sobě, takový manifest buranství. Ze začátku se mi to zdálo docela vtipný, postupem času to ovšem začne s humorem dost pokulhávat (úměrně k tomu jak bobtná přestřelenost zápletky), opakovat stejné vtipy (např. nárazy autem) a v druhé polovině to už spíš připomíná soutěž o to, kdo je tady ten nejneschopnější idiot. Úplně ke konci, v té nejakčnější pasáži mi to dokonce připadalo jako vyložená nuda...A takové ty rádoby vtipné záběry z natáčení v závěrečných titulcích jen podtrhly to, jaký je tenhle film chujovina. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Absurdná komédia u ktorej úplne chápem chváli až do neba aj naopak úplnú, čistú nenávisť. Mne sa buranský humor takéhoto sockárskeho beerdrinkerského charakteru páčil. Nadávky, ich oblečenie, účesy, všetko bolo tak primitívne ale tak zábavné, že som sa čudoval sám sebe pri niektorých výbuchoch smiechu ktoré Americké fekálne komédie u mňa proste nedokážu vyvolať. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama