Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Nevím, co si mám o tomto filmu myslet, kut. Je to naprostá holanská slátanina, plná tolika neuvěřitelně blbých a absurdních scén, až se mi s toho chtělo brečet, kut. Ano, brečet, ale smíchy, kut. Celou dobu jsem se prostě musel, opakuji musel, chlámat smíchy a popadat se za břicho, kut. Nic tak nehozázně blbýho, ale zároveň zábavnýho jsem neviděl, kut. Ta pětice křupanů s vylízanýma mozkama mě knockoutovala a vydýchavat to budu asi ještě dlouho. Jsou to kreténi už od pohledu a když promluví, vždy to stojí zato, kut. Bohužel si nemyslím, že je to film pro každýho. Kdyby totiž takový film vznikl u nás, okamžitě by letěl do odpadu a i ten by proti tomu byl velká pocta, kut. A právě proto mě celkem překvapuje, že zatím si to u lidí stojí slušně (64%), zároveň ale dodám, že vcelku zaslouženě. Toto je prostě film, který má právě ve své pitomosti svoje kouzlo, kut. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Nejvíc mi to asi poetikou připomnělo Bad taste ... Dokonce i parta hlavních postav vypadala jako banda zombiku, i když čisté pozemských, hlavni zápletka je prostě tak jednoduchá, že si až člověk říká jak to, že ho to ještě nenapadlo nebo že ji ještě neslyšel /shodou okolností mě něco podobného napadlo teď v kině při jednom traileru filmu Očista, kde je vyhlášen den absolutní "svobody", kdy jsou dovoleny i ty nejtěžší zločiny/, škoda jen, že každý z "hrdinů" neměl svůj vlastní příběh jako ten panic zamilovaný do těhotné blondýnky :-) ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na film těšila, jakmile jsem si přečetla nástin děje a tak mě zklamalo, když jsem zjistila, že hlavní hrdinové jsou banda totálně nesympatických vypatlanců, jejichž chování mě celý film neuvěřitelně sralo a dokonce mi připadalo, jako by se film snažil zachycovat chování našich nepřizpůsobivých občanů, a to daleko věrněji než takový Roming. Největší zklamání poslední doby, celý film jsem byla zhruba fifty fifty znuděná, či znechucená a jediné, co mě na celém tomto veledíle pobavilo, byl ten vytůtanej kamioňák. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadina! Pár nesympatických, flákačských a zkažených pablbů dělá bordel ve městě, protože nechtěj pracovat. Jako satira by to bylo dobrý (stačí si vzpomenout na nedávné události v Anglii), ale ono to není ani moc vtipný. Zasmál jsem se všehovšudy tak třikrát (TV zprávy à la Nova, výbuch tříkolky, soud). Jestliže jsem dal žánrově podobným Čtyřem lvům 3*, tak tahle ptákovina si zaslouží nanejvýš jednu, kut. ()

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako nadsazená podívaná o sámoškovejch vopruzácích mi to připadalo jako film, který by tihle burani natočili sami o sobě, takový manifest buranství. Ze začátku se mi to zdálo docela vtipný, postupem času to ovšem začne s humorem dost pokulhávat (úměrně k tomu jak bobtná přestřelenost zápletky), opakovat stejné vtipy (např. nárazy autem) a v druhé polovině to už spíš připomíná soutěž o to, kdo je tady ten nejneschopnější idiot. Úplně ke konci, v té nejakčnější pasáži mi to dokonce připadalo jako vyložená nuda...A takové ty rádoby vtipné záběry z natáčení v závěrečných titulcích jen podtrhly to, jaký je tenhle film chujovina. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Flip Van der Kuil povedal vo filme len jednu vetu: "Ešte kartón cigariet." V čase:17:05. (BAM)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama