Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (200)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oooo bože národe český, ty jdeš do hoven! Tenhle humor se musí umět (Borat, Diktátor). Jenže tady sledujeme bandu těch nejodpornější ubožáků, který jsem snad v životě viděl. A to nejen ve filmu. Od první minuty mě vytáčela jejich trapná, buranská mluva, jejich vizáž, hudba a vše co se ve filmu dělo. Jednu hvězdu dávám za občasný dobrý gag, jenže ty byly asi tři dohromady. Až neuvěřitelně debilní film, který mě opět utvrdil v jedné věci. IQ národa českého je ohnuto přes kmen padlého stromu, reje držkou v hlíně, kvičí jako podsvinče a do prdele ho mrdá idiocie!!! ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tiež sa zaradím k tým, čo tento film zvládli za triezva. Jednoznačne neodporúčam, mohol to byť stopercentný zážitok. Banda piatich debilov predvádza, slušne povedané, ... to sa ani slušne povedať nedá. S dabingom sa tiež nesrali, až som sa čudoval, že sa to mohlo objaviť v bežnej komerčnej televízii. Niekoľko slušných fórov, niekoľko nápadov, ale po väčšinu času u mňa prevažovali rozpačité úsmevy. –––– Vodič kamiónu. Tu-tú. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Úchylnej film o pětici asociálních ultradementů, kteří se s nedostatkem peněz a dluhy vyrovnávají v ultradementním a asociálním duchu. Když tak o tom, přemejšlim, tak tady nebyl jedinej člověk, co by nebyl absolutní kretén, ale přesto NKT nepůsobí tak vyumělkovaně a trapně, jako 90% filmů s Jimem Carreym a jemu podobnymi. Je to prostě originálně debilní, krvavý, sprostý a dobrý. A závěrečnou přestřelku jsem si užil dokonale. Už jen kvůli ní se to vyplatí vidět. 75% ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitých 84 minut se snad největší hloupostí jakou jsem kdy viděl. Ale nachlamal jsem se u toho jako nikdy. Když připočítám nadupanou hudbu, tak nemůžu dát jinak (ale IQ mám vážně vyšší než G. W. Bush). Pro ty co neví do čeho půjdou, tak přidávám film v kostce, ale jsou tam i větší hovadiny :D... ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Odmítám, že jde o dementní humor jak píše například uživatel SUPERPERO. Na povrchu se film skutečně jeví jako nějaká chujovina, ale domnívám se, že film nabízí natolik vytříbenou satiru, že si toho málokdo vědomě všimne, ale podprahově tu jemnou satiru vnímá a proto nehodí film do odpadu. Na pozadí skvělého hudebního duc duc doprovodu (Happpy hardcore od Paula Elstaka) se odehrává především příběh velkého přátelství, nevyřčeného a opravdického. Přátelství, které dokáže vzdorovat smrti i systému. Jo a poserete se u toho smíchy. ZAJÍMAVÝ KOMENTÁŘ : Shadwell ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama