Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sára žije se svým tatínkem kouzelným životem v exotické Indii. Pouze však do okamžiku, kdy je tatínek povolán do vojenské služby. Sáru pak pošlou do internátní školy v New Yorku. Dívenka si samozřejmě na přísné předpisy a kázeň nemůže zvyknout. Čerpá však sílu alespoň z vědomí, že pro svého tatínka bude vždycky malou princeznou. Svou odvahou, představivostí a laskavostí překonává potíže, které se jí staví do cesty a mění její život, stejně jako osudy lidí okolo ní. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Extrakritik

Extrakritik (hodnocení, recenze)

Docela hezkej film,viděl jsem ho kdysi jako malej.Škoda toho rychle useklýho konce.Co se bábě stalo,že potom musela dělat kominíka? Zřejmě to na ni všechno hlavní hrdinka vykecala,ale i tak to mohlo bejt o 5 minut delší.

Margay

Margay (hodnocení, recenze)

A jak končí kniha? tatínek si nevzpomene nebo se vůbec neuvidí?

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

aj ja ju zháňam, chcem si ju kúpiť, lebo je jedna z mojich naj... ale ani vo vydavateľstve ju nemajú, len v knižnici a odtiaľ sa nedá kúpiť.. tak len to požičiavanie mi ostáva :)

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Jenomže tenhle film je hlavně díky tomu konci něco kouzelného:-)Teda aspoň mě to tak připadá................docela mě štve,že jsem knížku nikdy nečetl a už spousty let ji schánim a nic:-(

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

veľmi pekný film, krásny... ale na knihu nemá... kniha je niečo úžasné... dosť mi vadilo, že vo filme dosť zmenili ten koniec... je to také viac ideálne akosi... knižný koniec bol viac uveriteľný

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Pokaždé,když tenhle film vidím,tak musim mít při sobě tucty kapesníků............TENHLE FILM JE PRO MĚ SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reklama

Reklama