Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Terri má všetko a všetkých v paži. Odmieta sa zúčastňovať hodín gymnastiky, chodí stále v pyžame a sandáloch, číta si knižky v kôlni za domom a žije so svojim strýkom Jamesom, ktorý má Alzheimera. Je tŕňom v zadku učiteľov a stredobodom výsmechu spolužiakov, ale má to všetko stále v paži, a tak si ho jedného dňa pozve k sebe riaditeľ školy, pán Fitzgerald. Všetci očakávajú nápravu, avšak pán Fitzgerald bol kedysi úplne rovnakým vydedencom ako on. (sochoking)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

Seti 

všechny recenze uživatele

Klasická americká indie festivalovka zaměřující se na podivný život podivného teenagera. Problém těchto filmů je většinou v tom, že se v nich nic moc neděje a Terri není výjimkou. Divák sleduje vyvíjející se vztahy Terriho se svým ředitelem, ještě podivnějším kamarádem a dívkou svých snů, přičemž režisér s jejich výstavbou nikam nespěchá a "dějotvorné" situace rovnoměrně prokládá momenty zvýrazňujícími individualitu osamělého hlavního hrdiny. Se všemi problémy se Terri vypořádává plně v souladu se svojí flegmatickou povahou, z čehož vyplývá absence nějakých dramatičtějších okamžků. Film se tak pozvolna šine kupředu a na konci neurazí, ale ani nijak závratně nenadchne. Za shlédnutí ošem stojí, už jen kvůli skvěle obsazenému Jacobu Wysockim a zdatně sekundujícímu Johnu C. Reillym. (Jo ještě chci varovat, že se rozhodně jedná spíš o drama než komedii.) ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Přesně takovéhle "indiesundancenezávisléamerické" filmy mám rád. Měl jsem obavu z obsazení, protože Reillyho moc nemusím a onen metráček taky nevypadal dvakrát sympaticky, ale nakonec jsem byl hodně překvapen. Zahráno to bylo výborně. Co mě však na tomto filmu zaujalo nejvíc, byla ona v dobrém smyslu doslovná režie, kdy byla každá scéna dotažena do úplného konce. Slovní spojení "nikam nespěchat" režisér dotáhl na novou úroven a to mi velmi imponovalo, protože poklidné filmy jsou mými oblíbenci. Velice příjemné. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nesednul mi Terri. Byl to abnormální lůzr a film si z něj dělal prdel snad každou scénou, která se ve filmu objevila. A jelikož mi nesedla hlavní postava, bylo těžký se aklimatizovat a vydržet u filmu do konce. Každopádně jsem to zvládl a nakonec musím říct, že to něco do sebe mělo. Přesto tenhle film je buď a nebo. Jiný východisko není. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

No, ja mám rád filmy s vydedencami spoločnosti a s rôznymi týpkami v hlavnej úlohe a u tohoto to nebolo inak. Tieto filmy majú typický humor, ktorý je prehliadnuteľný väčšinou, ale o to veľkou bombou pre menšinu, ako i pre mňa a mne podobným hodnotiacim. Tým rád doporučím toto . ()

mak. 

všechny recenze uživatele

Epizoda z trpkého života jednoho flegmatika, jaká už tu byla. Natočená tak, jak už to tu bylo. Přesto mě příběh odulého Terriho, jeho inhibovaného strýce, školního poradce (a dalších lidí s dalšími problémy) tak nějak chytl. Vtip ano, komedii nečekejte. A věřím, že tyto mladé herce ještě uvidíme - zasloužili by si to. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama