Reklama

Reklama

Spoon vs. Spoon

  • USA The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon II
Krátkometrážní / Horor / Komedie
USA, 2010, 6 min

Režie:

Richard Gale

Scénář:

Richard Gale

Obsahy(1)

Pokračování posledního režisérova snímku z roku 2008, které dostává hlavní aktéry do přímé konfrontace. Jak lze čelit vrahovi se lžící? A dá se mu vůbec nějak čelit? Odpověď se dozvíte na konci tohoto kraťasu. (Sfinkter)

Recenze (21)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

No nenazval bych to plnohodnotným pokračováním ale pouze jakýmsi bonusem k původnímu kraťasu. Kromě tohotokousku už existují i další řešení které lze shlédnout na youtube. Každopúádně nelze to hodnotit jako samostatný kraťas protože bez jedničky to prostě na ničem nestojí, přesto dokáže tenhle bonus potěšit. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pokračování The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon. Tentokrát o něco málo vtipnější, ale pořád je to solidní dávka zábavy. Kamera a zvuk opět parádní. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Bych si tipl, že šlo o jedno ze zvažovaných zakončení původního filmu. Samo o sobě fajn, ale dvě minuty by na jeden nápad bohatě stačily... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Původní snímek The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon zbožňuju, takže jsem se vyloženě těšil na toto pokračování, které mi dlouho unikalo. Bohužel jsem z něj však už neměl takové potěšení jako minule. Snad ještě ten začátek ušel, ale očekával jsem mnohem drsnější lžičkovou válku. Já měl strach, že on k němu ani nedoběhne a dostane infarkt. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama