Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Paradicka! Film mal vsetko co clovek od akcnej komedie moze ocakavat, nahanacky na motorkach, hra o velke peniaze, napad bol dobry, nic podobne tu este nebolo...Teda aspon co si ja pamatam. A milujem toho herca co hral hlavnu rolu, to je proste tvar na ktoru clovek len tak nezabudne. Kopec zabavy, dost zamotane zo zaciatku, ale to robi film dobrym! Pecka ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to pozitivně překvapilo. Čekal jsem teda mnohem větší blbost. Sice herecké obsazení a výkony hodně kolísají, ale film to dohání na docela povedeném scénáři s vtipnými situacemi a dialogy. Byly tam fakt chvíle, kdy jsem se smál. Hudba se mi tu taky moc líbila, akorát ne to Samovo vyzvánění na telefonu, to bylo už v půlce filmu na zabití, ale jinak celkově je to koukatelné a určitě příjemná oddychovka. 65% ()

Reklama

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Milé překvapení.Ačkoliv nemusím akční komedie,Kurýr expres se mi zalíbil hned po pár minutách.Hlavně Michael Youn je velmi zajímavý herec.Zaujal mne už v šílenosti Neřízená střela,kterou jen díky svým komediálním schopnostem vytáhnul z totálně stupidního scénáře alespoń na průměrnou,leč lehce bizarní komedii.Roli poslíčka zataženého do podivného obchodu si vyloženě užívá,stejně jako jsem si tenhle filmík užil já. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Příjemný překvapení,kdy člověk leží a přepíná bednu a na Filmboxu poprvé dokouká celý film:)Mně se líbí,že to má doopravdy spád a neustále se něco děje,že člověk ani neví,že už je konec.Ta berlička s mobilním telefonem je vlastně tah k akci,kdy se hned někam opět jede a zase se mění podmínky,vyjednávání a takhle pořád dokola někam musíte.Herecky nemám výhrady a Michaël Youn bavil i s dobrým českým dabingem.Možná je to pro někoho kopie,u mě je důležitý se u tohohle typu filmu nenudit a bavit a to kupodivu splňoval s pár výhradama.75% ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Tady si Frantíci zcela nepokrytě parazitují na úspěchu série Taxi, taxi. Jen vyměnili smolařského taxikáře za smolařského poslíčka na skůtru, jinak vše naprosto stejné. Nespokojená vdavekchtivá snoubenka, problémy s policií, zločinecký gang, do toho zběsilé honičky, sem tam nějaká ta humorná postavička. Ale proč ne, na průměrné pobavení to úplně stačí. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama