Reklama

Reklama

Jaromír Jágr

Obsahy(1)

Obsahuje výpovědi celé rodiny Jaromíra Jágra, slavných osobností českého hokeje i NHL, jako je Paul Coffey, Bryan Trottier, Ron Francis, Mario Lemieux, John LeClair, Petr Nedvěd, Dominik Hašek, Slavomír Lener a další. Na DVD samozřejmě uvidíte spoustu krásných gólů, které vstřelil Jaromír Jágr v době svého působení v klubu Pittsburgh Penguins v letech 1990-1997. V roce 1991 a 1992 s „Tučňáky“ vyhrál Stanley Cup a ve svých 19 letech se stal nejmladším hráčem v historii NHL, který vstřelil branku ve finálovém utkání Stanley Cup. V sezóně 1994/1995 vyhrál Jaromír Art Ross Trophy, udělované nejlepšímu hráči kanadského bodování. Od sezóny 1997/1998 do sezóny 2001/2002 se Jágrovi podařilo získat 4 Art RossTrophy v řadě za sebou. V roce 1999 obdržel Hart Memorial Trophy, již udělují novináři a funkcionáři NHL nejužitečnějšímu hráči soutěže, a Lester B. Pearson Award, která je udělována nejužitečnějšímu hráči volbou samotných hráčů NHL. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

zette 

všechny recenze uživatele

"A kdyz prisel Hrdina do Pittsburghu, tak se vse obratilo o 360 stupnu k lepsimu":-). Dokument uz je pekny retro snimek, ktery vsak krome nostalgie a vzpominek nic noveho neprinasi. I na devadesata leta tragicka graficka uprava dokumentu, cely film porad dokola ukazuji pet jeho nejhezcich golu, divak se dozvi jen zakladni informace. Site horkou jehlou, dejte ale Jardovi slabe hodnoceni, ze:-)?! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

S hokejkou a bruslemi se už narodil, puk měl jako dudlík a ledovou tříšt si dával místo Sunaru. Na vrcholu bude ještě dlouho. Kdyby v tomto dokumentu nebyl pořád dokola tolik obdivován a adorován, tak by si dokument jistě sám o sobě prorazil cestu k výššímu hodnocení. Ikonický je spíše tak pan hokejista Jaromír Jágr s legendárním číslem 68 (taky jsem ho musel pochválit), než dokument o něm, který postupně začne nudit, ale nabudí na to, abyste chtěli Jágra vidět v akci na ledě. ()

Reklama

kvasiva 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý, vtipný sledovat tento dokument s odstupem cca 14 let :) Jardovi je krásných 25, patří mezi opory Tučňáků a stává se z něj megastar hokeje. Na otázku jak dlouho bude hrát se nám dneska dostává odpovědi - prostě dokud ho to bude bavit a bude bavit diváky. Už tehdy bylo vidět, že to je výjimečný hráč - charisma, skromnost a to se vlastně nezměnilo. Povedený dokument o začátcích kariéry Jardy Jágra, kterého nám závidí celý svět. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Viděno kdysi dávno na VHS. Nejvíc mi v paměti zůstaly tréninkové metody a přechod za Atlantik. Jako mínus vidím to, že dokument byl točen dost předčasně, v první třetině kariéry JJ. Takže žádné Nagano, MS 2010 a jiné zajímavé okamžiky, které přišly až po epoše u Tučňáků. Tady je paradoxně ještě v době kdy platil za fráju se žvejkačkou a ne za vyzrálou sportovní osobnost. Pevně věřím, že až se za takových deset let (psáno v roce 2015 :) ) hokejová kariéra JJ uzavře, bude materiál pro hodně výživný dokument - či snad celovečerák?Proto beru tenhle dokument z roku 97 spíš jako účelový byznys. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Někde to ještě mám na originální VHS z edice TV Nova, která leží zřejmě někde na půdě. :-) Dneska už by to asi na plné hodnocení, v té řadě kvalitních dokumentů o slavných sportovcích a osobnostech všeobecně, neobstálo. Nicméně pro jedenáctiletého kluka v roce 97, pro kterého byl Jágr velký vzor, to byl super dokument a pamatuji se, že ta videokazeta byla značně ohraná a tak nemůžu jinak než plné hodnocení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama