Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prostoduchý Deuce Bigalow nemá zrovna šťastné období. Přišel o práci čističe akvárií. Jeho vyvolená ho odmítla a práce, kterou si našel na inzerát, skončila katastrofou. Najal si ho totiž mladý gigolo Antoine Lacont, aby mu hlídal luxusní dům a staral se o velké pokojové akvárium. Jenže Deuce hned druhý den nešťastnou náhodou akvárium rozbije. Aby získal peníze na opravu, rozhodne se vydělávat jako gigolo. Jeho první pokusy však nedopadnou nejlépe. O Deuceho potížích se dozví pasák T. J. Hicks a nabídne mu, aby pro něj pracoval. Jeho první kšeft však připomíná horor. Klientem je totiž tlustý černošský transvestita Jabba. Ani další zákaznice nejsou "normální". Jedinou výjimkou je Kate, pro ni ho objednaly kamarádky s tím, že vše má vypadat jako náhodné setkání. Deuce s ní stráví romantický večer, a když vyjde najevo, že má dívka protézu, uklidní ji a něžně se s ní pomiluje. Kamarádkám pak vrátí peníze s tím, že se do Kate zamiloval. Deuce si pomalu vydělává na opravu. Zvyká si na své podivné klientky a přemýšlí, že kvůli Kate této práce nechá. Jenže to už Kate zjistí, jak to bylo s jejich seznámením. (TV Nova)

(více)

Recenze (339)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ano, člověk má sto chutí narvat Schneiderovi na hlavu kýbl plný nitěnek a hodit ho připoutaného k traverze do obřího akvária, aby se otestovalo, jestli má žábry. Jistě, člověk má tendence u jeho kreací hodinu a půl opakovaně vykřikovat: „Nasrat!“, aniž by trpěl symptomy Touretteova syndromu. Tahle nutkání lze pochopit, ale když 40:40 Bigalowa opatrně uchopíte do gumových rukavic, objevíte u něj něco jako humánní podtext a za to mu dávám jednu beznohou hvězdu navrch. ()

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne - odpad tohle určitě není. Jeho luxusní zákaznice jsou prostě pro mne perfektní cvičení bránice. Ten policista mě štval a hrozně, ale já se jinak smála, smála a smála a směji se ještě teď, když si vzpomenu na narkoleptičku, na holčinu, která nekontrolovatelně nadávala či dokonce na jeho jedinečného pasáka. ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

nevím co většina zde řeší. situační komedie která sazí na zachodovej humor plný extremů. nic víc. film si na nic nehraje. je to pohodová komedie i pro zasmání po letech. není to žádná intelektuální záležitost na oskara ale je to KOMEDIE. myslím že jsou horší filmy, které jsou žánrově akční thriller a přitom jsou to KOMEDIE... dvojka je slabá, ale toto bylo skvělé a účel to splní.. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, originální, trefné, milé × občas nechutné. Skvělá komedie s Robem Schneidrem o gigolovi, který se zákaznicemi nespí, ale jejich tužby uspokojuje jinými způsoby. Je to milé, příjemné a úžasně vtipné plné dokonalých hlášek. "Rybko, rybko, rybko, rybičko!"; "To musí být omyl!" "Cože, Ty bys mě omyl?" Nejlepší postavou je ovšem dívka, která má psychickou poruchu a mluví sprostě, to mám záchvaty smíchu. Rob Schneider je prostě skvělý. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. Call Me - Blondie [3:31] ,2. Spill the Wine - Eric Burdon [4:03] ,3. You Sexy Thing - Hot Chocolate [3:31] ,4. Get Down Tonight - KC & the Sunshine Band [3:13] ,5. Let's Get It On - Marvin Gaye [4:53] ,6. I'm Not in Love - 10cc [6:01] ,7. Magnet and Steel - Walter Egan [3:24] ,8. No Worries - Hepcat [3:40] ,9. Can't Smile Without You - Sean Beal [2:48] ,10. Lift Me Up - Jeff Lynne [3:37] ,11. Call Me - Emilia [3:46], ()

Galerie (39)

Zajímavosti (9)

  • Poté, co Deuce (Rob Schneider) rozbije akvárium, jsou všude střepy. Když ale Deuce (Rob Schneider) sklouzává pro ryby, na zemi žádné střepy nejsou. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy je Kate (Arija Bareikis) s Deucem (Rob Schneider) v restauraci, má dva pramínky vlasů spuštěné přes obličej. Když ale nese dortík panu Bigalowovi (Rob Schneider), má je už stáhlé v culíku. (Mr.Hudson)
  • První film produkovaný společností Happy Madison Productions, kterou založil Adam Sandler v roce 1999. (Petr_Vacikar)

Reklama

Reklama