Reklama

Reklama

Bloody Date

Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Japonsko, 2006, 5 min

Režie:

Takena Nagao

Scénář:

Takena Nagao

Kamera:

Takena Nagao

Hudba:

Takena Nagao

Obsahy(1)

Dívka, která se po nemilé příhodě v parku dostane do spárů opravdu šílené rodinky, musí bojovat o svůj život. (fililipekk)

Recenze (11)

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Slnko svieti, kvety pučia, a v prírode muchy bzučia. To je idylka, ktorej čaro nenechá chladným žiadnu dvojicu bažiacu po faune a flóre z pohodlia čerstvo natretej lavičky. Mladý párik z Plastelínova si užíva svoje letné radovánky v prírode. Z ničoho nič ale scénu pretína... ### Short Takena Nagao-a “Bloody Date“ typovo inšpirovaný horormi – slashermi starej školy o šialených rodinkách a lá THE TEXAS CHAIN SAW MASSACRE a pod., ukazuje v plnej kráse strach, paniku a humor krížený s nechutnosťou. Rodinka maniakov, gotických kanibalov a zberateľov ľudských skulptúr, brúsi sekery, nože a sekáče, ...žalúdky kričia, “sme hladní, inak si to niekto odskáče!“ Plastelínový nemý masaker “Bloody Date“ je držiteľom ocenenia “Audience Choice Award“ z festivalu “Toronto Japanese Short Film Festival“ za rok 2008, a ceny GRAND PRIZE na festivale "Cinema Baby Film Festival" (druhý ročník) z apríla 2009. ### Takena, na rozdiel od svojej predchádzajúcej práce, začína do svojich projektoch zapracovávať aj jednoduchý príbeh. Príkladom toho nie je len BLOODY DATE, ale aj short BLOODY NIGHT. Už to nie sú dvojminútové animáky o jednej scénke a pointe. Vrchol tvorby je na dohľad. PS - v Japonsku je titul "Bloody Date" známy aj pod názvom "Chimidoro Date". ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka v plastelíně originalitou opravdu nehýří. Ovšem zubatý kozlík si zaslouží nejméně dvě hvězdy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nagao a jeho další japonská plastelínová brutalitka. Tentokrát sice lehce slabšího rázu, ovšem ani zde se milovník podobné podívané nudit nebude. Přece jenom si však nelze nevšimnout jistých „nesrovnalostí“, které nejdou přehlédnout. Kupříkladu, když vám někdo zabodne nůž zezadu do ramena, asi těžko budete mít ránu při dalším záběru „zepředu“…ale nechci být hnidopich. Dívat se na to dalo, bylo to správně ujeté a ten kozlík byl vážně super. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama