Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Další z řad teen seriálů, který má docela slušně položené základy na to nabídnout dobrou podívanou. Celá dějová línie okolo čarodějů, lovců, duší, démonů - prostě ta fantasy část seriálu - je poměrně chytře a zajímavě zpracovaná a drží si svoji laťku nad hranicí průměru. Rodinná dramata spojená s magií jsou docela nudná a na hranici průměru/snesitelnosti je drží právě ten fakt, že jsou propletena kouzly a kletbami. A pak je tu rovina romantická (tedy vztahy, převážně mezi "teen" čaroději), která je už kus pod průměrem a které je tu bohužel přidáváno zbytečně moc času a "úsilí". Celkově seriál působí strašně chaotické dojmy. Já osobně jsem byl rád za některá jména herců, což byl také důvod proč seriál zkusit, ale faktem je, že taková hlavní představitelka bere tenhle typ role už opravdu na setrvačník. Pro mě osobně je to takový chytřejší Twilight, se zajímavější dějovou linií a docela slušně budovanou atmosférou. Škoda, že se seriál neubírá více fantasy cestou na úkor nekonečných romantických pletek hlavních představitelů, protože pak by se mohlo jednat o velmi zdařilý počin. Takhle, zatím po 17. díle 1. série, se jedná o vesměs průměrnou záležitost. 55%. Do konce seriálu se nic moc nezměnilo, finále zůstalo tradičně pitomně otevřené a nepřineslo žádný mimořádný požitek. PS.: Seriál byl po první sérii oficiálně zastaven. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Po Pilote davam 4* uvidime ako sa bude serial dalej vyvyjat. Rozhodne ho hodnotim ako kladny, s obmenenym napadom, lebo tych o upiroch bolo uz fakt dost, nakolko sa serialom celkom venujem, tak si to vychutnam. Videne vo verzii: The.Secret.Circle.S01E01.Pilot.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-TB 13.9.2011 ***Videnych 20 casti prvej serie, z hodnotenia neuberam, praveze ze je opodstatnene! ()

Reklama

hellstruck

všechny recenze uživatele

O něco lepší Stmívání si nasadilo čarodějnický hábit. Hlavní hrdinka s trochu Bellovským komplexem a kukučem "já křehká smutná dívenka"mě srala po celou dobu. Celé to působí vyumělkovaně, říkáte si "tak kdy už přijde to obrovské odhalení její schopnosti"a oni se s tím tvůrci bohužel moc neprděli. Čáry máry umí půlka města a všichni se při tom tváří děsně "drsně". Ne,ne,ne,obrovské zklamání.Jediné,co mě nadchlo,byla mrazivá znělka. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné překvapení. Některé scény jsou na mě trochu moc mimo realitu (létající žena posedlá démonem apod.), ale má to spád, napětí, fajn propletené vztahy a postavy, občas docela "strašidelné". Nechápu, proč tu v komentářích někteří kritizují, že má teenage seriál teenage prvky, haha. A vyumělkované mi to taky nepřijde, na tohle tu jsou jiné seriály (např. Pretty Little Liars). Uvidíme, jak se to vyvine dál. Aktualizace po 11. epizodě - po pauze mi seriál začíná připomínat mix Pretty LIttle Liars a Upířích deníků - seriály, které nemusím. Škoda, začátek to mělo slibný, ale bohužel končím. ()

Shorty_ 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to v dobách opravdu velké nudy, kdy jsem dělal cokoliv jiného, jen ne to co bych měl. Musím uznat, že se vcelku u toho dalo chvíli vydržet, ačkoliv je to skutečně slušný výplach mozku. Každopádně po 14 dílech s naprosto klidným svědomím a nezájmem končím a doufám, že už nedorazí takové období, abych sáhnul po dalších dílech. Pápá Lála. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)

Reklama

Reklama