Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

"Moci tří svoboda patří" Jako malá jsem to milovala. Bylo mi asi 10, když se to mělo zas vrátit na obrazovky a já seděla před televizí s ovladačem v ruce, natěšená a rozklepaná... :D Teď už jsem o něco starší, takže rozeznám kvality (nebo spíše nekvality) seriálu... ale za tu nostalgii 5* :) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

2/2014 začínám sledovat odzačátku.. 1 serie - Naprosto vynikající herecké výkony všech. Nesedl mi tam pouze Andy a Prue, ani nevím proč, ale bylo to tak vždy. Alyssa Milano a Holly Marie Combs byli skvělé a ty jejich hlášky někdy..Kdybych je tu měla všechny vypisovat, tak tenhle text asi většina lidí nedočte :-) .. 22dílů a děj prakticky pořád stejný, vždy se najde jeden záporný člověk a čarodějky se ho snaží zlikvidovat. I když je to stále dokola, nevadilo mi to. Spíše mě zaujalo, že nebyl ani jeden díl, kdy by se nic nedělo (dokonce ani první..). Asi si scénáristi mysleli, že by to bylo nudné. Mě by to ovšem nevadilo vůbec. Masky a efekty nebyli bůhvíjak zvláštní ( víc jsem na rok 98 ani nečekala ) ale napínavé to občas bylo. Perfektní, zatím 4* silné a pokračuji na další serii. 2 serie - (znovu shlédnuto 25.2.2014) Už se těším jak Prue zmizne.Je sice lepší, než v první řadě, ale pořád to není ono, prostě se k nim nehodí! Zato jsem velmi ráda, že už se více objevuje Brian Krause (Leo), dost mi vadilo rozhodování Piper o tom koho miluje, bylo to od začátku jasné..Velmi dobré zakončení serie, i když to mohlo dopadnout tím zápornějším tragičtějším koncem a nic by se nestalo (nechci spoilerovat) .. Valím na třetí řadu :-) .. 3. serie - 5* za úžasný poslední dvojdíl se smrtí Prue! 4. serie - (znovu dodíváno 2.3.2014) - Nástup Page, hodně děje kolem Coula a Phoebe - perfektní..Skvělé scénky (vyměnění těla Page a Phoebe, zmenšení na figurky a mnoho dalšího..) .. Pokračuji na 5. serii :)) 5. serie - (znovu dodíváno 9.3.2014) - Velmi se mi líbil Coul, který hrál záporáka :)) , sedlo mu to..V posledním díle příchod Chrise..Jinak vtípky a herecké výkony zůstávají pořád na stejné výborné čáře. Scénky s Wyattem jsou taky super..Krátce se objevil Norman Reedus neboli Pagein přítel :)) .. Pokračuji na 6. serii. 6. serie - (znovu dodíváno 12.3.2014) V podstatě se celá točí okolo Chrise, což mi nevadilo, jen mi občas přišlo divné, že z něj víc netahají info ohledně budoucnosti, v realitě by se jim to určitě podařilo :D) .. Velice pěkný začátek - úžasný dvojdíl, a také zakončení skvělé!! Moc se mi nelíbilo odloučení Piper od Lea..Krátce se v jednom díle objevila Sarah Rafferty - zato palec nahoru :)) .. Pokračuji na 7. serii.. 7. serie - (znovu dodíváno 20.3.2014) - naprosto dokonalá série, Avataři vs Staří, Leo se mění, v jednom díle opět Coul, dokonalééé zakončení!!! Best!!!! Spousta skvělých forku a ještě lepší herecké výkony :)) .. Pokračuji na 8. serii 8. serie - naprosto úúúžasná!! Podle mě naprosto nejlepší série. Mnoho efektů, dojemných chvilek, děj úžasný..Příchod Billie, poté Christie, odchod Lea, příchod Lea, a znovu příchod a odchod Lea :D)) ..Dokonalý poslední dvojdíl s cestováním v čase.."Hele strejda Cup" :D) .. ()

Reklama

jhr 

všechny recenze uživatele

Čarodějky já osobně považuji za celkově průměrný seriál a ve srovnání třeba právě z Buffy mu chybí nejen ten specifický humor ale i akční scény jsou celkem nudné a příběhy nezajímavé, celé to zachraňují hlavní postavy a jejich představitelky (z výjimkou Shannen Doherty, která byla v prvních třech sériích neuvěřitelně otravná a její odstranění seriálu velice prospělo), které jsou prostě nejen pěkné holky ale i celkem solidní herečky! Poslední dvě série my přišli už jako neuvěřitelná nastavovaná kaše bez zajímavějších nápadů a je dobře že už skončil, což je přesně to co u těch nejlepších seriálů nemůže nikdo říct! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pro mě doslova srdcová záležitost, protože tenhle seriál jsem jako jediný viděla úplně celý několikrát už od malička a strašně ho mám ráda. Je vtipný,zajímavý pro mě jako dělaný. Obsazení super(až na Shannen Doherty kterou prostě nemůžu vystát)ale ty triky v prvních sériích děsné :-D. O nějakém trháku nemůže být řeč ale taky to není úplný propadák každý máme svůj vlastní favorizovaný seriál a tohle je ten můj :-).// S odstupem času mi docela dost vadí fakt, že v poslední sérii, kterou jsem viděla maximálně dvakrát nemohli tvůrci nechat 3 sestry tak jak jsou a přidali k nim naprostou zbytečně Billie a Christie(což mě naštvalo i po herecké stránce). Ano tento seriál skutečně není naprosté mistrovské dílo a i když má skutečně své kouzlo, které mu rozhodně upírat nemohu, pak musím říci, že je to občas docela dost naivní. Vadí mi části, kde se seriál stále točí kolem maličkého Wyatta nebo ve výše zmíněné poslední sérii kolem Billie a Christie a kouzelnické školy. Co naplat ne vše si udrží svou laťku stále stejně vysoko. Nebude trvat dlouho a tenhle seriál v mé topce nahradí něco jiného. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

Galerie (1 145)

Zajímavosti (75)

  • Brian Kraus (Leo Wyatt) chodil s Alyssou Milano (Phoebe). (HappySmile)
  • Paige (Rose McGowan) je se svými pouhými 165 centimetry nejvyšší ze sester. (Kity162)
  • Piper (Holly Marie Combs) má stejné schopnosti jako její matka, oproti tomu Prue (Shannen Doherty) jako její babička. (MissVivi)

Reklama

Reklama