Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek je nezaměstnaný mladík a pro snadně vydělané peníze udělá téměř cokoliv. Proto nepohrdne velice výhodnou nabídkou od armády na "naprosto neškodné" testy. Když se ovšem probouzí o několik let později ve svém bytě, zjišťuje že všichni jeho známí i rodina se k nemu obrátili zády, nebo jsou mrtví. Dokonalý voják, nebo porouchaný stroj? Marek se od podivných lidí dozvídá o generálu Janebovi, který prováděl testy, zaviňující celý jeho nečekaný výpadek a ovládání jeho těla vysokými armádními orgány. Současně v sobě objevuje novou podivnou sílu, kterou pomalu začíná ovládat a je hnán za pomstou do hlubin neznáma svého vlastního já. Strhující akční sci-fi z prostředí armádních pokusu a vládních spiknutí, které vás nenechá klidnými od začátku až do konce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Ok, je to amatersky film, takze spracovanie tomu, pochopitelne, zodpoveda. Kazdy, kto sa na tento pocin pozeral, si musel byt vedomy prave daneho faktu. Ja som bol na tom rovnako. Lez, nenapadlo mi, ze zopar nadsencov sa inspiruje pocitacovymi hrami a pokusia sa podla nich natocit film. Za tymto projektom by som videl prinajmensom take herne kusky ako Hitman a Crysis. Napokon, samotne spracovanie pripomina skor hru, nez film. Zial, herecke vykony su zalostne, rezia krcovita, scenar absolutne debilny a neoriginalny a o efektoch pomlcim, predsa len autori nemali dostatok financnych zdrojov. Kazdopadne, snaha sa ceni, ale dufam, ze tvorcovia sa neinspiruju americkym studiom Asylum (ktorych produkciu tento film najviac pripomina :)) a na dalsie "skvostne vytvory" radsej dopredu zabudnu. 10%. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Film, který už od svého začátku balancuje na odpadu. Nakonec jsem měl ten žaludek a na rozdíl od většiny jsem to dokoukal, ale jen ze zvědavosti, jak to vlastně dopadne. Po shlédnutí jsem se dozvěděl, že jde spíš o amatérský film, jehož náklady byly 150 tisíc. Za těchto okolností to tedy není tak hrozné a uvažoval jsem dokonce o dvou hvězdách, ale nakonec jsem skončil na jedné, protože tak otřesné neherce jsem snad ještě nikdy neviděl. Trochu škoda, protože nápad to má a stojí za zamyšlení, jestli to takhle jednou nebude skutečně vypadat. ()

Reklama

hosta 

všechny recenze uživatele

Začátek má náběh na slušný děj. Některé scény jsou opravdu výborné, na české poměry nečekané a snad i hodně nadprůměrné. Občas byl vidět velký rozptyl kvalit filmu, jako celek to poté působí nenyváženým dojmem. Ale ambice jsou z plátna vidět a i dost velká snaha autorů. Hercema jsem byl mile překvapen, sice neznámé tváře ale výkony adekvátní. Ještě dopilovat pár drobností, vyšponovat atmosféru a třeba jednou i český film nebude pořád to samé, stále dokola. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Je mi sympatické, že se někdo v Čechách snaží točit akční filmy, ale scénář je tu horší než u posledních Seagalovek a zbytek úspěšně zabíjí nulové produkční hodnoty. Ke všemu protivný hlavní hrdina/hysterický vidlák z Buranova, nepřesvědčivé lokace a vojenští potentáti, co si místo řešení problémů šmrdlají v hologramech. Už jsem viděl větší hovadiny, tahle je aspoň krátká. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké překvapení už jen pro to kolik celý film stál. Efekty jsou celkem v pohodě až na nějaké věci které by ještě chtěli vylepšit. Také někteří herci vypadají spíš, že čtou než hrají, ale jak říkám u mě stejně zajímavý počin jako konkurenční Metal Gear Outer Heaven. S přimhouřením jednoho oka je to za mě 100%. PS: Klidně bych uvítal pokračování. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Generál Janeba (Josef Kundera) podává Markovi (Martin Havlovic) novinový článek, z něhož má Marek pochopit, že během pěti let, na které si nevzpomíná, měl soustavně vraždit různé cíle na cizí příkaz. Nadpis novinového článku je: „Vražda beze stop,“ ovšem následující text zní takto: „Jihlava – Kriminalisté pátrají po neznámém koumákovi, který počátkem dubna při směně peněz oklamal ženu za přepážkou v Jihlavě a odnesl si 23 tisíc korun. Podle policie muž stejné fígle použil ještě na dalších pěti místech na Brněnsku a Pelhřimovsku.“ (Nick321)
  • Kamera - Jaroslav Kottink, Hudba - Jan Formánek, Jaroslav Šetek (Rosana)
  • První válečná scéna filmu stála necelých 30 000 kč. (ŠEty)

Reklama

Reklama