Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Croodsovi (2013) 

Občas jsem si říkal, že z těch barev se mi musí roztát monitor. Výborně graficky zpracované. Některé scény jsou opravdu hezké, ovšem u některých věcí jsem se sekl, jako je například přepálení chování určitých osob (pro mne iritující malé psodítě). Nakonec vše hezky plyne a vy máte úsměv na tváři...

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) odpad!

Pro mne utrpení. Kvičivé hlasy a řešení kravin. Toto je jeden ze seriálů, u kterého člověk cítí, jak z něj vysává život :)

plakát

Yeopgijeogin geunyeo (2001) 

Ano, dílo netypické to je. A ano, zatím jsem dosud takovou romantickou komedii neviděl. Ale několikrát jsem se u filmu přistihl, že mě nebavil a čekal jsem něco co bude posouvat děj dál... Nakonec jsem si uvědomil, že jsem už vážně přesycený klasickými americkými romantikami. Ta drzá holka mi opravdu učarovala. Bohužel dlouhá doba celý děj hrozně utlumuje, a zbytečně tak přemýšlíte, co bude dál. Pobavili ksichty všech herců :)

plakát

Ve stínu (2012) 

Naprosto skvěle zpracovaný film, po jehož zhlédnutí jsem byl hrdý na to, že Češi zase umí točit filmy (respektive se úroveň zvedá). Proč pořád kopírovat ameriku a jejich nesmysly. Byl jsem naprosto odrovnaný z bitky, která ve filmu proběhla. Tohle jsem už neviděl hodně dlouho. Žádní nadlidi, kteří do sebe buší hlava nehlava. Jedna dvě rány a dost. Stejně jako v realitě. Atmosféra výborná, ke konci se krásně stupňuje, ba co víc, s kamerou tvoří výborný celek. Toto dílo mi hodně připomnělo film Normal. Hlavní herci výborně vybráni. Nevím jak to ten Trojan dělá, ale je to pán herec. Třeba to byly Četnické humoresky, díky kterým hraje Trojan Kapitána Hakla tak skvěle :-) Režisér zde udržel vše na uzdě, takže je film vyvážený, a ničím neotravuje. Děkuji pane Ondříčku za skvělou podívanou! P.S. Češi konečně objevili, že hudba u filmu dělá divy. Výborně podtržená atmosféra!

plakát

Na doraz (2010) 

Hloupý film. Celý film jsem se ptal, proč má Robert Downey zapotřebí se takhle ztrapňovat? U Zacha to tak trochu chápu (Pařby byly v pořádku), ale jinak jsem ten film dokoukal s největším sebezapřením. Tohle si označení komedie fakt nezaslouží. Snad to jen mělo vyplnit hluchou mezeru mezi Pařbami. Příště se na to Todde vykašli.

plakát

Trabantem napříč Afrikou (2011) 

Afriku jsem měl doposud jako celek. Avšak tento cestopis mi ukázal její různorodost. Velmi zajímavé putování a též nervydrásající nejistota co bude dál :-) Cesta hezky plyne a vtipem nabytí cestovatelé proplouvají dál a dál na jih...

plakát

Stoupat jak dým (1978) 

Na tohle dílo jsem dostal tip od kamaráda. Absolutně jsem netušil o co jde, ikdyž nejsem zrovna nějaký superuživatel THC tak jsem se výsostně bavil! Tohle dílo je tak zajímavě nadlehčené, že vlastně jde v příběhu o nic, ale vy máte pocit jak kdybyste chtěli vše řešit s aktéry. Prostě mě to zatáhlo do děje a jejich pozitivní nálada mě provázela po celou dobu filmu. Přidávám se k těm lidem, kteří tento film vydzvihují oproti dnešní produkci. Většina nových děl jsou jen o tom, kdo se víc zhulí atd., zatímco Up In Smoke jen ukazuje životní cíle skupiny nadšenců THC. Tenhle film má nápad, zábavu a co je hlavní, že se tváří inteligentně. Jako další plus je hudební doprovod :-)

plakát

Spawn (1997) 

Jeden z prvních komiksových filmů, který jsem jako mladý klučina viděl. Komiksy jsem naprosto neznal, ale o to víc jsem byl z tohoto filmu nadšen. Kam se hrabe superhrdina superman. Nikdo přeci nění takový dobrák :) Vzpomněl jsem si na tento béčkový film zrovna když jsem koukal na Vina Diesela a Černočernou tmu. Nevím čím to je, ale tyhle filmy mají pro mě své zvláštní kouzlo...

plakát

Projekt 44 (2011) 

Začátek má náběh na slušný děj. Některé scény jsou opravdu výborné, na české poměry nečekané a snad i hodně nadprůměrné. Občas byl vidět velký rozptyl kvalit filmu, jako celek to poté působí nenyváženým dojmem. Ale ambice jsou z plátna vidět a i dost velká snaha autorů. Hercema jsem byl mile překvapen, sice neznámé tváře ale výkony adekvátní. Ještě dopilovat pár drobností, vyšponovat atmosféru a třeba jednou i český film nebude pořád to samé, stále dokola.