Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Televizní pokračování jednoho z povedenějších duchařin posledních let. No nedopadlo to tak dobře jak bych čekal. A to z jednoho prostého důvodu. Tenhle film je až násilně dlouhej. 100 minut sice není zas tak moc ale na takovýhle typ filmu je to až moc. Strašně zbytečných scén které jsou nudné. Konec který nedával moc smysl, a působil zbytečně. A ani herci nepatřily mezi bůh ví co. Je to sice pěkně natočené ale i tak si myslím že tohle pokračování(které nemá nic společného s předchůdcem)je tak trochu zbytečné. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Sice se v tomhle fláku pořád něco děje, ale celkově to působí vetchým a nikam směřujícím dojmem. Paranormální schopnosti jsou už jen uhnilou třešničkou na okoralém dortu. Casting je ale celkem sympatickej. Jinak to v dnešní době funguje snad jen na co nejméně náročné diváky hororu. Na mě už bohužel ne. 2* ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Jednička mě celkem bavila a tohle bylo přesně jak jsem čekal slabší ale zase né tolik jak by někdo mohl říct. Samozřejmě název je zavádějící jelikož s prvním dílem to nemá společný nic a navíc se to ani neodehrává v Connecticutu takže se film mohl klidně jmenovat pouze GHOSTS OF GEORGIA (jenže pak by nepřitáhl tolik lidí že :)). Scény s bubákama byly zpracovaný slušně, jen ten film s nima přeplácali takže nejenže je ve filmu hooodně málo posrávacích scén (na druhou stranu je plus že jich aspoň pár je) ale ještě k tomu vás zhruba v půlce začne srát přepínání kamerovejch filtrů pořád dokola. Celkovej dojem je slušnej, neni to žádnej Sinister nebo tak něco ale taky nic čeho by člověk litoval že viděl. ()

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Neuškodilo by míň zvukových efektů, celé mi to přišlo přeplácané. No ale za Ch. M. Murraye, happyend a docela dobrý příběh ***. Vůbec se mi na tom filmu nelíbí některé nudné pasáže, které tu jsou jenom proto aby zaplácly díru, nebo ty přehnaně akční a nelogické scény (SPOILER zapadnu do díry... no a co? nechám to bejt, ať si užijí i jiní.) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tvůrci by si měli uvědomit, že méně je někdy více. Film je od začátku do konce vyloženě duchařská buzerace a nekonečná přehlídka útěků a zmateného střihu snažícího se vytvořit napětí z neustálého měnění barevných filtrů a všemožných záblesků. Ze začátku je to celkem fajn, ale ke konci se to přejí a atmosféra či dokonce strach z jinak poměrně ohavných bubáků je fuč. Nekouká se na to úplně špatně, zejména postava pana Gordyho je hodně zajímavá a závěr je až dojímavý. Ale ta umělá snaha neustále tlačit na pilu moc nefunguje. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)
  • Heidi Wyrick (Emily Alyn Lind) je obdařena od svých 18 let darem vidět a komunikovat s dušemi mrtvých. Všechno začalo roku 1989, kdy se rodina přestěhovala do Ellerslie. (ARI50)

Reklama

Reklama