Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Jakmile se film rozjede hned "to" začíná. A vzhledem že jde o film s číslovkou "2" v názvu (kterou jsem neviděl) u mě hned zahnízdil červík pochybnosti že mi schází souvislosti z prvního dílu (no jak jsme se později dočetl nescházeli). Ale to nevadí. Tím "to" co začíná prakticky první minutou filmu je přítomnost duchů (chci vlastně říct vyobrazení halucinací). No a s ohledem na to že skoro každý třetí-čtvrtý záběr je na ducha (halucinaci), vůbec jejich přítomnost po chvilce sledování není děsivá a... film vlastně vůbec jako horor nefunguje a dokonce i nudí a to blikání a střih dokonce i otravuje. Proč sem duchové vůbec lezou (příčina halucinací) se dozvíme asi tak po hodině sledování... to je cca po dvou třetinách filmu. Takže celkem zápřah. Pak nastane konečně změna. Teda... k tomu blikání se alespoň něco děje a přichází odpovědi. Po hodině záběrů na duchy bez významu je to celkem balzám. Co ještě dodat. Snad jen důvod těch mích uvozovkových komentářů. Autoři se kasají tím, že se to jako fakt opravdu stalo. Takže buď si z nás dělají prdel, aby podpořili podprůměrnou duchařinu, nebo jde jen o příběh tři ženských s halucinacema (kdo ví po čem to měly) v chajdě u lesa na historicky zajímavém místě, kde blbne elektřina. I to může v USA splnit účel k vytvoření báchorky na které se dalo vydělat jako "skutečné události hodné zfilmování". Nebo že by za ten příběh rodinka nic nechtěla když "ty prášky tolik stojí" jak jsem se ve filmu dozvěděl? ;) ()

mirra66 

všechny recenze uživatele

Kdyby "JIM" "ONI" řekli, že to byl "ON" hned na začátku, tak bychom si všichni ušetřili spoustu času. Hrůza v Connecticutu 2, to byla fakt "hrůza", nedalo se na to téměř ani dívat, jaká to byla blbost (ale vydržel jsem to, jen tak něco mě neskolí). Takže uděluji hrůzných 35% a radím všem, pokud nechcete prožít "hrůzný zážitek" ze "zcela nezáživného" filmu, raději se na to ani nekoukejte! ()

Reklama

kubqo 

všechny recenze uživatele

Asi som tu jediný komu sa páčila viacej dvojka ako jednotka. Pre mňa bol tento film kvalitnejší ako jeho predchodca, hlavne čo sa týka lakačiek, ktorích bolo aj 3x viac ako v jednotke. Príbeh síce nebol až taký kvalitný ako v jednotke, ale stále to malo niečo do seba. Od dvojky som nič nečakal a celkom ma aj prekvapila :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když chcete zažít něco hnusného, odstěhujete se na samotu, kde krvácely dějiny. Malá Heidi dokáže vidět mrtvé, což její teta považuje za dar, naopak její matka za prokletí, s nímž sama marně bojuje. Trochu mi to připomnělo Poltergeista, hlavně když se tam neustále motal pan Gordy, o němž nebylo dlouho jasné, na jaké straně vlastně stál. Více jak polovina je rodinné drama s neustálými záblesky z minulosti místa, kam se rodina nastěhovala. To neustále zjevování duchů bylo až monotónní a ubíjející, ale pak se naštěstí vše zlomilo. Nejlepší je poslední třetina, kdy film dostal atmosféru a spád. Občas se objevil pěkný surrealistický obraz, na příklad teta Joyce a jehla s nití preparátora. Po úděsné jedničce jsem byl nakonec příjemně překvapen. Snad jen omšelé konstatování - podle skutečnosti - mě vždy lehce nadzvedne ze židle.... ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Pokial ma par vizualnych trhanych lakaciek v suzvuku s par neprijemnymi zvukmi vytvorit horor, tak v tom pripade pan reziser netusi, co je jeho podstatou. Nulova atmosfera snimku spolu s mizernym herectvom vsetkych zucastnenych, od otravnej maminy, cez modelkovskeho tatina, co jazdi za mesacneho svitu stovkou po lesnej planine, az po otravne decko s akoze ustrasenym vyrazom na tvari. Hlupe jednanie postav a mizerne dialogy. Strasne nieco. Ani na zabitie nudy. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge v americkém státě Lousiana a ve městě Winnipeg v kanadské Manitobě. (Terva)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)
  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)

Reklama

Reklama