Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu značný pokles na kvalitě. Ano zpracování celkem jde, ale jakékoli strašení, či mrazení nějak nebylo. Po celé stopáži filmu je samé lek, ted' se máš leknout atd, což postupně přestává bavit, jelikož je to bez atmosféry a nějakého překvapení z neznáma, což mi zde hodně chybělo. Ale i přes tyhle chybičky, to přece k úplnému zahození není. 50% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Sice se v tomhle fláku pořád něco děje, ale celkově to působí vetchým a nikam směřujícím dojmem. Paranormální schopnosti jsou už jen uhnilou třešničkou na okoralém dortu. Casting je ale celkem sympatickej. Jinak to v dnešní době funguje snad jen na co nejméně náročné diváky hororu. Na mě už bohužel ne. 2* ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Protože jednička patří k mojim nejoblíbenějším hororům, tak je dvojka pro mě trochu zklamání. Vlastně to neni až tak špatná duchařina. Nezpomínám si, kdy jsem v nějakém hororu viděl tolik povedených lekaček, ale na můj vkus je tu dost předuchováno. Zvítězila tu kvantita nad kvalitou. Méně je někdy opravdu více. Takhle je to pro mě jen film, který se minul účinkem. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Výborná duchařina, která ale nemá s Hrůzou v Connecticutu nic společného. Nicméně je mnohem kvalitnější než první díl a naprosto nechápu tak nízké hodnocení. Duche Georgie je podle mě horor, který by mohl mít větší sebevědomí a zasloužil by se dostat více do podvědomí diváka, protože si myslím, že za málo peněz bylo dost muziky. Lekačky, atmosféra, starý dům, tajmený les, pěkní herci, Chad Michael Murray, dobrá hudba, "skutečná" zápletka, fajn konec. Podle mě tomu nic nechybělo. Samozřejmě se nejedná o nějakou kinematografickou perlu, ale ve svém žánru by ten film mohl konkurovat tem nejlepším. Vřele doporučuji a nenechte se odradit těmito kritiky, kteří ten film odsuzují. Je to dobrá a napínavá podívaná. ()

oRi11 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je Duch Georgie spojován s prvním dílem(nemají nic společného) a nejedná se o nový, samostatný film. Je to totiž celkem povedená duchařina, ve které se neustále něco děje a ano, možná v některých chvílích až moc tlačí na pilu, ale určitě si nezaslouží tak nízké hodnocení. Nepostráda funkční lekačky, napětí, dobré herecké obsazení a celkem slušnou zápletku, doplněnou dobrým horovým prostředím(starý dům, tajemný les). Duch Georgie určitě stojí za zhlédnutí. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Příběh je založen na skutečné události rodiny Wyrick z Ellerslie, Georgia. (ARI50)
  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)
  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)

Reklama

Reklama