Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Neskutečná masáž bránice, jak při laciných fórech, tak při trefném parodování známých filmů. Občas se sice vyskytl nějaký ten trapnější moment nebo říznější vtip, ale v záplavě dobrých nápadů a celkově skvěle ukočírované zábavy se to ztratí. Závěrečná variace na Obvyklé podezřelé mě přesvědčila - bez ostychu přidávám čtvrtou hvězdu, protože na to, jak jsem se parádně bavil, se mi zdají tři málo. Nejlepší díl série. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

Kdybych film hodnotil hned po prvním zhlédnutí,asi bych dal čtyři,protože jsem se nehorázně bavil.Pak jsem se ale na film rozhodl podívat znovu a to už tak dobré nebylo.Míra nechutnosti je přece jen dost velká.Přesto zůstávám na slušných třech hvězdičkách.Jasně že je to blbost,ale kdo by taky čekal něco jinýho?Některé fórky jsou skutečně povedené.Celkově je celá série Scary Movie relativně vyrovnaná,tedy až na dvojku,která byla hodně trapná.Tohle je slušná parodie.65 % ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Není žádným tajemstvím loňského léta, že když se řekne parodie pro náctileté, obvyklí podezřelí jsou K.I.Wayans, či duo trotlů Friedberg, Seltzer. Intelektuálové v tu chvíli spouští vřískot a já se jim nedivím. Ono totiž pokud parodované snímky neznáte, zůstanou jen zastydlé frky na téma bukanýrství, hulení, pšoukání a nadrženost, což má za následek, že se zasmějete asi tolika vtipům, kolik má ruka nezručného dřevorubce prstů. A to je u filmu, který má být vtipný, závažná chyba v matrixu. Pokud si však přejete prostřednictvím sledování filmu sjednotit obsah vlastní hlavy s obsahem dýně na Halloween, považujte výše napsané za bezpředmětný blábol.. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Včera som videl Scary Movie po prvý krát a celkom dobre som sa zabával. Určite by som sa zabával ešte lepšie, keby som poznal parodované filmy. Ale horory ja nemusím, a ak, tak iba vo forme paródie. Neprekážali mi ani trápnosti a nechutnosti, ku ktorým sa Wayansovci uchýlili v snahe uhrať čo najlepší výsledok v boji o diváka. V paródii mám hranice tolerancie výrazne ďalej, ako pri bežných filmoch. Ani u karikatúry sa nesťažujeme, že nám nakreslili oveľa väčší nos, než máme v skutočnosti. A nikoho, okrem nášho expremiéra, to neuráža do takej miery, aby s tým išiel na súd. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Parodie nepatří k mým oblíbeným žánrům, ale trochu zahanbeně musím (já, těškí yntelygent) připustit, že laciná demence s názvem "Scary Movie" mě dokázala rozesmát, ikdyž trapných scén se taky našlo dostatek. V tomto případě je u mě parodie skoro na stejné úrovni, jako (převážně) parodovaný film. Mít na vybranou, který si pustím, bylo by z toho docela těžké dilema. 51% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (43)

  • Ve scéně, kdy jsou Brenda (Regina Hall) a Ray (Shawn Wayans) v kině, je před začátkem filmu na plátně červená plocha a upozornění, že následující podívaná je jen pro nevyzrále jedince. Mimo další těžko přeložitelné vulgarity je zde také drobný text uvádějící: "Mysleli jsme si, že bude vtipné sem tohle vložit. Polibte nám a vypněte si pauzu, co tam teď máte." (Alfréda)
  • Scénář vznikl kombinací dvou scénářů k nerealizovaným filmům. (lubos111)
  • Režisér Keenen Ivory Wayans si zde zahrál malou roli. Můžeme ho vidět v kině, když běží trailer ke smyšlenému filmu "Amistad 2". (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama