Reklama

Reklama

Řeč lásky

(neoficiální název)
  • USA Love Language
Krátkometrážní / Romantický
USA, 2010, 5 min

Režie:

Jason Y. Lee

Obsahy(1)

Remake príbehu o dvoch mladých ľuďoch, ktorí sa zamilovali bez toho, aby na seba vôbec prehovorili. (IceFan)

Recenze (31)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krátký filmek, který mě pohladil a přivodil úsměv na tváři. Pointa Vám bude nejspíš hned brzy jasná, ale v celkově nápaditě provedeném příběhu o jednom setkání, jsem ji vůbec nepovažovala za nějaký rušivý element. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Něco podobného už tu nejednou bylo, takže by se chtělo říct, že se tyto příběhy vzájemně vykrádají. Jenže i tak to má sílu, zejména ve svém závěru. Rozhodně dávám lepší 4*. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli chceš, budu tu i zítra." Tak jsem si poseděl tři dny na lavičce, dumal nad tím, proč současné mládeži činí takové obtíže verbální komunikace a sledoval popsané lístečky putující mezi samečkem a samičkou. Bylo to celkem milé, ale podobných kraťasů jsem již několik viděl a tak mne Řeč lásky zase tolik neoslovila. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Tento romantický kraťas má určitě své kouzlo a působí velmi pozitivně. Na druhou stranu jeho poetika a energie je hodně vyumělkovaná a ani mi nepřijde originální. Kvůli tomu všemu nedokážu dát ani průměrnou známku.[ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama