Reklama

Reklama

The Barrens

  • Kanada The Barrens (více)
Trailer

Obsahy(1)

Navzdory jejich neochotě vezme Richard Vinyard (Stephen Moyer) svou manželku Cynthii (Mia Kirshner), mladšího syna Dannyho a dospívající dceru Sadie na prodloužený víkend tábořit a stmelovat rodinu do New Jersey Pine Barrens. Jakmile se dostanou do Warten State Forest vběhne jim do cesty zmrzačený jelen a málem se srazí s autem Vinyardových. Později ten večer padá další zkrvavené zvíře ze stromu. Zlé se změní v horší, když vysokoškolský student, kempující nedaleko, zmizí v lese. Richard bere rodinu na výlet dále do lesa na místo, kde dříve kempovali s jeho otcem. Dostane horečku a kolem rány na ruce se mu vytvoří rozsáhlá infekce, ale když začne pršet, není cesty zpět. Richardova nemoc ho brzy vysílí a bolesti hlavy mu způsobí halucinace. Co je horší, věří, že je tu něco, co je sleduje....něco se žlutýma očima, špičatými rohy a křídly netopýra - Jerseyský ďábel. Brzy objeví znetvořená těla jiných táborníků a ztraceného studenta. Vinyardovi musí bojovat o holý život. Jak děsivé odpovědi odhalí v šokujícím a děsivém závěru? (Devilskitten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad plným počtem, ale závěrem to skončilo a už jsem počítal s třemi hvězdami. Rozhodl jsem se tedy pro velmi silné tři hvězdy. Atmosféra od začátku dobrá, napětí také a psycho, které rodina prožívala nemělo chybu. Proč hlavního herce nenechali jako psychopata, který se nakazil vzteklinou? Vsunuli do toho ďábla, který se nakonec zjevil a to mi zkazilo celkový dojem. Naštěstí až k závěru, tudíž nejsem rozhořčen, ale spíše zklamán z toho, že nemohu dát pět hvězd, které si po celou dobu rozhodně Barrens zasloužil.. 6/10 = 69% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pohádka na dobrou noc anebo film "Jak naladit rodinku na společný camping". Škoda jen toho do nekonečna natahovaného konce, protože jinak je The Barrens fajn horor z prostředí hlubokých lesů, ve kterém si rejža pohrává s divákem a s hrou na pravdu. Doporučuje 8 z 10 fanoušků New Jersey Devils ;-) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Richard berie celú rodinu kempovať do oblasti Barrens napriek tomu, že s tým nikto nesúhlasí. Richard však má pocit, že sa rodina trhá a treba ju pod rúškom krásy prírody skĺbiť. Po príchode do hôr však začne mať halucinácie. Má pocit, že vidí diabla, o ktorom v tamojších horách traduje legenda. Ostatní príslušníci rodiny mu však neveria nakoľko sú v domnení, že má paranoju spôsobenú kusnutím besného psa. Až záver ukáže čo je vlastne pravda. Diabol, besnota, alebo??? Hory krásne, herecké výkony celkom slušné, strachu za štipku maku, nápad ako taký. Dve * a 45% je viac ako dosť. Opäť žiadna sláva. Na Oscara to nebude, vyslovenou stratou času ale tiež nie. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo? Těšil jsem se jako malej Jarda, když jsem zjistil že se natáčí film o Jersey Devilovy, navíc když to točil Bousman tak jsem se těšil ještě víc. Ne není to moc dobrej režisér, ale čekal jsem že to bude kvalitní jatka. Místo toho jsme dostaly Osvícení díl 280. Od teď možná trochu spoileru, to že je tatík pošahanej kretén jsem věděl od začátku. Ale proč je to o Jersey devilovi? No přeci jenom o tom aby se o tom mohlo kecat. Jo ty kecy třeba nebyly špatný ale je to asi takhle: 10 minut kecy buďto o tatíkovy jak jako malej viděl monstrum, dalších 10 minut koukáme na to jak tatík šílí a chce každýho zabít, 10 minut zase kecání a na konec zjistíme jak to všechno je. Nevím co si od toho režisér sliboval, ale jestli myslel že natočí film o šílenství měl si vzít příklad od jiných režisérů. Dávám 2* jen za prostředí Barrens který je dost dobré na natáčení, a sem tam lepší scénu, ale jinak nudná kravina o ničem. Raději bych kdyby se tohohle ujal Syfy channel. Aspoň by to byla zábava. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Místy celkem nuda a trochu konina a to hlavně díky tomu rádoby ďábelskému stvoření. Vypadalo to jako hodně nepodařený výtvor Hermíny Týrlové, které by nepoužilo dokonce ani Zlínské studio animovaných filmů pro děti. Myslím, že slušná kempingová napínačka to mohla zůstat i jen v rovině nebezpečně zavirovaného otce. Pár závěrečných akčních scén to podrželo na dívatelném průměru, ale za tu podivnou loutkovou kreativitu nekompromisně hvězda dolů, to byly vážně vyhozené prachy. Herecky výhrady nemám (dokonce uznám i sympatický civilní výkon malého Dannyho), ale jako horor mě to nedostalo. Nejvíc jsem se vyděsila, když jsem si při sledování nahmatala na krku klíště. Bylo to ve skutečnosti jen mateřské znaménko, ale těch 90 minut v lese mě přeci jen trochu vygumovalo. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Darren Lynn Bousman napsal skript k filmu krátce po dokončení práce na snímku Saw 2 (2005). (Devilskitten)
  • Stephen Moyer dostal svolení použít při natáčení svůj britský akcent, přestože hraje Američana. (Devilskitten)

Reklama

Reklama