Reklama

Reklama

Hranaři

Trailer 2

Obsahy(1)

Ve filmu sledujeme osudy dvou podnikatelských manželských párů, manželů Hložových a Slámových, které si rozhodně nemohou na nic stěžovat. Manželky vedou společně agenturu s hosteskami, Sláma má stavební firmu a Hlož zase bezpečnostní agenturu. Sláma se rozhodne získat stůj co stůj velkou stavební zakázku a zatáhne do toho i nic netušícího kamaráda. Proti Slámovi však stojí Spolek pěti, kterým sekunduje radní s přezdívkou Lulu. Sláma se rázem ocitne ve světě sledování, odposlechů, nedůvěry a nevyjasněných vražd. Atmosféra mrazivě houstne, nikdo nikomu nevěří. Hlož bojuje o záchranu přítele Slámy a poté vezme spravedlnost do vlastních rukou. Vše zpovzdálí sleduje podivný pan Bishop. Proč asi? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

=woody= 

všechny recenze uživatele

Dobré všední popolední.. Achjo, říkal jsem si po shlédnutí Hranařů.. Tolik jsem jim fandil a přál si konečně aspoň DOBRÝ film.. Nechápu, že takový materiál a nevídané herecké obsazení padlo do rukou - nebo spíše pod gilotinu nezkušenému režisérovi.. Ten je, stejně jako střihač, snad vymyšlený a celý film si udělali sami producenti, ne? Rozhodně to tak vypadá.. Kromě velmi průměrného Saši, se jiných herců nemůžeme slovem dotknout, protože neodvedli žádnou hereckou akci...bohužel.. Za zmíňku stojí hudba a třetí třetina filmu, kde se konečně něco děje! Taková promarněná šance.. PROČ to u nás nejde?? - Přesto vám přeji, ať se máte filmově! Woo. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Přesně kvůli těmto trapně přehrávaným pózám (snobství, golf a klácení mladých holek) se ze slova podnikatel stalo sprosté slovo, a aby toho nebylo málo, tak se jim v každém druhém filmu přihřívá polívčička. Sázka na populismus však tentokrát nevyšla, protože už intro, které mají na svědomí zřejmě nějací středoškoláci, vykouzlí na divákově tváři posměšný úšklebek, ten ale nemusí vydržet příliš dlouho. Brzy se dostaví vysvětlovací popisky, a jak se tak snažíte chytit obraz, zvuk a popisky, tak ty méně otrlé z vás to začne pěkně srát. Pak už přijdou na řadu klasické vychytávky v podobě drsných pohledů, zmateného střihu a rychlých skoků od jedné postavy k druhé. Děj samozřejmě nedává smysl, a tak nám nezbývá nic jiného, než se mastit na seriálových hercích, kteří působí v tomto pokusu o vážný thriller naprosto komicky. Proto z toho jako vítěz může vyjít Dejdar, jehož hlasová inovace alespoň naznačuje nějakou snahu hrát. Jako největší borec se ovšem ukázal Langoš. Ten si uvědomil, že strojenou drsnost stejně nikomu z této sebranky neuvěříme a rozjel neuvěřitelný koncert, který se vlastně vůbec nehodí do celého pojetí Hranařů, jenže jako jediný je přesvědčivý a zábavný. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Další z kontroverzních snímků, který si nyní bere na paškál skandál podnikatelů a úředníků na vysokých postech. Ano, uplynulo už nějakých 24 let od Sametové revuloce a máme demokracii, ale jak je vidno, komunističtí proletáři a KGB spolu s dalšími útvary bývalého východního bloku stále u nás (ale i v jiných státech) z vesela operují dál. Je pravda, že film pouze na toto téma poukaze, někteří se u něj pobaví, ale všichni od tohoto tématu dávají ruce pryč a koukají jinam, než aby se provedli opatření a změnili jsme to! 80% ()

klida 

všechny recenze uživatele

"-Promiň." "-Ne, Milane, ty promiň." Nechtěně humorná koláž drsných výrazů, product placementu (Metro, Semtex, Radio Impuls, Peugeot, ...), luxusních obleků, katalogu kamerových systémů a osob sedících před nejrůznějšími obrazovkami. Smál jsem se nahlas, až se lidi otáčeli. Jediný zajímavý herec je Langmajer, který opravdu baví, nicméně ukrutně přehrává, čímž posouvá celý snímek ještě více do roviny parodie. Třískův otitulkovaný monolog v duchu "vyšší hry" pobaví. "Mladá fronta je to nejhorší, co nás mohlo potkat." ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ujíždím poslední dobou hodně na Českých filmech, ale tohle mě nějak nechytlo. Přemýšlím nad nejvhodnějším výrazem jak ten film pojmenovat a napadá mě slovo divný. Fakt hrozně divný nemůžu si pomoct. Mám rád filmy na podobný témata z naší prohnilý země. Nedávno mě takhle naprosto rozsekal Příběh kmotra no a tam kde Příběh kmotra skončil Hranaři začínají. Problém je v tom, že film mě vůbec nevtáhnul do děje všechny postavy mi byli vesměs ukradený jejich jednání mi přišlo zbytečně složitý a celý to bylo tak divně podaný. Film vás hodí do vody a plavejte o nikom se nedozvíte skoro nic proč dělá tohle a tamto, proč se to děje takhle a takhle. Prostě se to děje a hotovo. Tihle mají tohle a tohle na tamty a na tamty tihle jdou zase proti těmhle a takhle. Ne fakt to bylo peklo vůbec jsem se v tom neorientoval navíc většina herců hrála naprosto šíleně. Všichni se snažili působit jako nejvíc drsní mafiáni a být za každou cenu cool a celý to působí totálně nevěrohodně. Jediná přirozená tu byla asi Vilma Cibulková který jsem tu postavu věřil. Za ní dám hvězdu a druhou přihodím za aspoň nějakou tu akci. Jinak to bylo dost slabý. Příběh kmotra může být v klidu tenhle paskvil z přehledem strčí do kapsy.25% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Unhošti. (dyfur)
  • Saša Rašilov nejml. a Tomáš Magnusek sa spolu stretli už vo filme Bastardi (2010). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama