Reklama

Reklama

Roslyn

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
USA, 2001, 8 min

Režie:

Will Canon

Diskuze

enk

enk (hodnocení, recenze)

Džany: to jo tak to je luxus, zvedám o hvězdu nahoru a na ten film kouknu :-) Já normálně koukám na filmy v angličtině, ale dávám si tam ještě anglický titulky, který jsou taková pojistka... a tady jsem práve nerozuměl proč taky dělaj 4 benzinky v řadě že jo :-D teď už to chápu :-)

Džany

Džany (hodnocení, recenze)

enk: Byla to vlastne jen zkouska odvahy. slo jen o to jestli to ten dotycny vubec zkusi nebo neni je srab. když už vyšli z tý dodávky tomu členství (tomu co je do toho přemlouval) bylo jasný, že na to maj, a že by to klidně udělali, to mu stačilo, proto na každy benzínce stál další člen toho členství, který toho kluka, co měl ten ukol splnit zastavil, dal mu sáček s prachama do ruky a řek mu : "Vem si to a tvař se jako, kdy by si to tu právě vykrad." , aby namotivovali i ty další. (vdyžtak si pusť BrotherHood --> je to celovečerák, kterej začíná přesně touhle scénou , ---> http://www.csfd.cz/film/272943-brotherhood/ ) , rozumíš tomu? :)

enk

enk (hodnocení, recenze)

asi jsem dement ale ja to nepochopil... to jako tam meli svyho kamose na te benzince kterou meli prepadnout ? ze v te zbrani ani nebyl naboj?

enk

enk (hodnocení, recenze)

Co rikali v tom aute u te posledni benzinky? jak si s kymsi volali?

Reklama

Reklama