Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film by mohl být dobrej, kdyby se tam všichni nechovali jako naprostí dementi. A to od začátku až do konce. Ať už jde o ty kluky v hlavních rolích, tak i to okolí (scéna se slečnama - histerkama byla fakt naprosto příšerná). Tvůrci se snažili dát důraz na emoce, který pracujou ve vypjatých situacích. No jako jo, bývá to tak, ale toto nebylo dobrý. Bylo to přehnaný a chvílema mně to přišlo opravdu hloupý. A je vlastně dobře, že to má jen 76 minut, který nám ukážou, co se může stát jedné (alkoholové) noci. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem bratrstev delfíního rohu, republikánských šlapek ani vesmírných kukuřic a navíc se poťouchle vysmívám urputným snahám amerických studentíků o prestižní členství ve všech alfách, betách i omegách. Patrně proto jsem si škodolibě užil to, jak se chlapcům jejich buzerování zelenáčů krásně podělalo i jak se mazáci bořili do vzniklého trusu až po svá vymodelovaná ouška. Nijak zvlášť jsem se přitom nebavil, ale co naplat - uspokojen jsem byl. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Hračky - plačky." ,,Tak dlouho se chodí se džbánem..." ,,Když se něco se.., tak se se.. všechno." Ano, stačí malá nehoda, škobrtnutí a spustí se řetězec tragédií, které se na sebe nabalují jak sněhová koule. Každý promyšlený plán dostává nakonec trhlinu. Krátké, rychlé a i na krev dojde řada. Kdyby se snímek netvářil celou dobu tak vážně, chtělo by se jednomu u toho smát. Angličané by z toho jistě udělali černohumornou taškařici. A samostatnou hvězdu dávám za konec - čekal jsem úplně jiný, smutný, i když tenhle taky veselý nebyl. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Rozčuľovali ma nenormálne, ale to nie je nikoho chyba, tie postavy také mali byť. Plus skvelý koniec (...som totiž tiež úplne zabudol... a či to o mne niečo svedčí? ... nieeee, isto nič vážne... skrátka som na nich všetkých kašľal... a ani to nie je moja chyba, z môjho pohľadu to presne tak malo byť). ()

venison 

všechny recenze uživatele

Pokud se nebudeme pozastavovat nad jednáním hlavních hrdinů, ale rozhodneme si příběh zkrátka "jen" užít, tak je dílko velmi zdařilé.. Už od počátečních titulků příběh nabírá tempo, které si podrží až do těch závěrečných.. Příjemná režie i neokoukané obličeje.. Univerzitní spolek se rozhodne protáhnout pár nováčků přijímákem a omylem si zadělají na pořádný průser.. Partička vypsychlejch študáků, kterejm teče do bot se snaží ve stresu dosti zkratově jednat a prosazovat si vlastní hodnoty.. Překvapila mě i pointa.. Povedené :-) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama