Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

mm13 

všechny recenze uživatele

Rozčuľovali ma nenormálne, ale to nie je nikoho chyba, tie postavy také mali byť. Plus skvelý koniec (...som totiž tiež úplne zabudol... a či to o mne niečo svedčí? ... nieeee, isto nič vážne... skrátka som na nich všetkých kašľal... a ani to nie je moja chyba, z môjho pohľadu to presne tak malo byť). ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Poučen Murphyho základní poučkou, dle které když se něco může pokazit, tak to si pište, že se to pokazí, nám film přibližuje fungování těch slavnejch americkejch studentskejch spolků. Bezprostředně po zhlédnutí mě napadá jen toto: to radši nikam nepatřit, než patřit k Sigma Zeta Chi! Jinak, musím ještě říct, že jsem si Brotherhood užil víc, než by mohlo mé hodnocení napovídat. Fakticky jsem se bavil, ten má film spád, nemám problém doporučit ho dál. Jen zkrátka je v jeho konci pro mě něco nesmírně iritujícího, něco co se mně však těžko pojmenovává, něco co mě přinutilo odpočítat jednu hvězdičku. 65% ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na to, jaké béčko jsem očekával, jsem se dočkal snímku, který si moji pozornost udržel od samého začátku až do úplného konce. V podstatě jde o pěkný příběh, který nám představuje bratrstvo mladíků, jenž si mysleli, že jim patří svět a že jsou děsně cool, což se jim ovšem v důsledku nepovedeného přepadení benzinky postupně začíná vyvracet. Divokost, drzost a nespoutanost si vybere svoji daň a tragédie v životě mladíků je brzy dokonána. Brotherhood má dobré a neznámé herce, ideální stopáž a děj, v němž se neustále něco děje, tudíž není prostor pro nudu. 4* ()

zette 

všechny recenze uživatele

Neverim, ze se v jednom dni muze posrat tolik veci najednou, mozna to tvurci trosku prekombinovali a zbytecne moc hrotili... Presto divak dostane ve skromne stopazi maximalni akci a napeti. Atmosfera je taky vyborna, za kterou mohou predevsim vynikajici herecke vykony, snad vsech mladych a pro me neznamych hercu. Povedena jednohubka:-)! ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Brotherhood má neskutočné tempo a napätie, ženie sa doslova ako nezastaviteľný vlak. Vidno, že herci boli talentovaní, no prišlo mi že trochu prehrávali, až vyzerali hystericky, čo samozrejme pôsobilo miestami smiešne. K príbehu nemám čo dodať, bol pútavý, nenudil, až som si hovorila, že vlastne to by sa mohlo aj niekedy stať. Zhrniem to ako veľké prekvapenie a odporúčam. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama