Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Poučen Murphyho základní poučkou, dle které když se něco může pokazit, tak to si pište, že se to pokazí, nám film přibližuje fungování těch slavnejch americkejch studentskejch spolků. Bezprostředně po zhlédnutí mě napadá jen toto: to radši nikam nepatřit, než patřit k Sigma Zeta Chi! Jinak, musím ještě říct, že jsem si Brotherhood užil víc, než by mohlo mé hodnocení napovídat. Fakticky jsem se bavil, ten má film spád, nemám problém doporučit ho dál. Jen zkrátka je v jeho konci pro mě něco nesmírně iritujícího, něco co se mně však těžko pojmenovává, něco co mě přinutilo odpočítat jednu hvězdičku. 65% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Rýchla jazda s tempom a dramatickosťou 24, ktorá si nedá pokoja ani v druhom akte a drží rýchlosť od začiatku do konca. Miestami sa nevyhla klišé, no to je rozptýlené v zdravej akceptovateľnej miere. Zábavná festivalovka, po ktorej Canon pravdepodobne už čoskoro vyfasuje nejaký akčný štúdiový debut, lebo réžii a narábaniu s tempom niet čo vytknúť. Ja som sa dobre bavil i keď záverečný fubar som prekukol na moju smolu už na začiatku, lebo kamera mu venovala priveľa pozornosti. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Brotherhood má neskutočné tempo a napätie, ženie sa doslova ako nezastaviteľný vlak. Vidno, že herci boli talentovaní, no prišlo mi že trochu prehrávali, až vyzerali hystericky, čo samozrejme pôsobilo miestami smiešne. K príbehu nemám čo dodať, bol pútavý, nenudil, až som si hovorila, že vlastne to by sa mohlo aj niekedy stať. Zhrniem to ako veľké prekvapenie a odporúčam. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Oh Shit! What a big fu*king night!:) Adrenalinová jízda s patřičným množstvím hysterie a salvy vulgarismů o jedné noci, kde se něco zatraceně po*ralo. Některé scény a jejich návaznosti mi přišly nepravděpodobné a nelogické (Týpka střelí do ramene a skoro celý film si chudák musí počkat, až se mu dostane řádného ošetření, protože jeho kámoši musí nejdříve vymyslet "důkladný" plán, aby ho, i je, nezatkli poldové. A to vyžaduje řadu dlouhých úvah, na které poté navazují stejně jen další trable:). Ale co, zde šlo o ten nášup akce, který se rozhodně vydařil. Brotherhood má dobré herecké obsazení a skvěle vypointovaný závěr je (ne)milou tečkou za celým snímkem. Nezapomínejte, "co" jste nechali v kufru auta:) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Už dlho som sa pri nejakej dráme tak dobre nezabavil. Bratstvo študentov vymyslelo ťažkú "prijímaciu skúšku" nových členov, avšak študentský žartík vykradnúť obchod sa obrátil naruby, keď jedného z nich postrelili. Samozrejme treba vždy držať spolu a nejako to vyriešiť aj bez polície, čo takto napríklad uniesť predavača? A začal sa neuveriteľný kolotoč prúserov, lebo keď už sa dojebe jedna vec, tak sa dojebe úplne všetko, a po celej tej motanici prišlo to najväčšie jebadlo, aké vôbec prísť mohlo. Odporúčam, super film! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama