Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Té DEMENCE bylo na mě moc. Celý děj se vlastně odvíjí podle principu domino-efektu a předpokladá absenci jakékoliv rozvahy, zodpovědnosti a zdravého rozumu u všech postav. Připomíná to ty klasické pohádky ve stylu Jak měnil až vyměnil, popravdě ale spíš než o gradaci děje, jde o stagnaci v bludném a dosti ubíjejícím kruhu plném keců. 38% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu tvrdit,že mě to nějak uzemnilo.Nadšení jako někteří tady nesdílim,ale v částech ten film měl něco do sebe.Vymazlenej je konec,přiznám se ,že stajně jako hlavní hrdinové,tak i já zapomněl.Pak byla dobrá ta krátká stopáž.Bohužel co je to platný,když film mě nechal ledově klidnym.Navíc mě sralo to děvkovský hysterčení a spekulování,intrikování,prostě snaha zachránit něco tak debilního,jako je nějakej kravskej klub bohatejch cápků a sraček.40%. ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Napětí od začátku až do konce, to na filmech opravdu miluju, jelikož to není zase až tak časté, většinou se zpočátku vlečou jako guma a teprve za půlkou se rozjedou, v "Brotherhood" má děj však neuvěřitelný spád. Trevor Morgan svou roli zahrál dokonale a ani ostatní herci nezůstali svými hereckými výkony pozadu. Pro zatím to není zase až tak známý film, ale věřím, že nakonec bude patřit mezi ty nejlépe hodnocené. Už jen díky názorné ukázce co všechno se může při neplánované loupeži podělat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Hračky - plačky." ,,Tak dlouho se chodí se džbánem..." ,,Když se něco se.., tak se se.. všechno." Ano, stačí malá nehoda, škobrtnutí a spustí se řetězec tragédií, které se na sebe nabalují jak sněhová koule. Každý promyšlený plán dostává nakonec trhlinu. Krátké, rychlé a i na krev dojde řada. Kdyby se snímek netvářil celou dobu tak vážně, chtělo by se jednomu u toho smát. Angličané by z toho jistě udělali černohumornou taškařici. A samostatnou hvězdu dávám za konec - čekal jsem úplně jiný, smutný, i když tenhle taky veselý nebyl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jelikož je Drama můj nejméně oblíbený Žánr, tak tohle šlapalo docela hezky, pořád se něco dělo, každou chvíli nějakéj zvrat a průser, ale stále mi ve filmu chyběla Štáva, možná to chtělo i nějakou Akci a bylo by to Perfektní,díky krátké stopáži, jsem se naštěstí nenudil,ale kdybych film vynechal, nic by se nestalo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama