Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Adam (Trevor Morgan) se chce stát novým členem spolku Sigma Zeta Chi (vysokoškolského bratrství). A tak musí se skupinou zelenáčů projít zkouškou, která spočívá v přepadení benzinky. Všechno jde podle plánu, až do chvíle, kdy jeho přátelé zastaví u špatné benzinky. (Geralt z Rivie)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Lulu13 

všechny recenze uživatele

Ako to skončí som presne vedela odkedy toho chalana zamkli v kufri. Takže pokus o prekvapivý záver nevyšiel. Naviac, filmy s podobným námetom o pokašlanej noci tu boli už skôr a spracované lepšie. Ku príkladu film 11:14 natočený o pekných 7 rokov skôr, takže o originalite snímku sa tiež hovoriť nedá. Nehovoriac o tom, že z tej šlamastiky sa miestami chceli vysekať poriadne nelogickými a blbými nápadmi. Pre mňa teda nič viac než priemer na jednu projekciu. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

To šílené tempo mě zanechalo tak naspeedovanou, že jsem bezprostředně poté uklidila celý příbytek... a pak, že mě filmy odvádějí od práce ;-) Mimo zvýšenou tepovou frekvenci a nutkání vraždit - minimálně v jednom případě, se cítím opravdu skvěle, neboť nic nenakopne víc, než podělaný americký univerzitní spolek v totálním průseru! Nicméně, jedno ALE by tu bylo, ten kluk v kufru, co měl být zapomenut... chyba - já nezapomněla. I tak ale platí, že si všichni vedli víc, než dobře a přivodili mně tak skutečně intenzivní zážitek. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Poučen Murphyho základní poučkou, dle které když se něco může pokazit, tak to si pište, že se to pokazí, nám film přibližuje fungování těch slavnejch americkejch studentskejch spolků. Bezprostředně po zhlédnutí mě napadá jen toto: to radši nikam nepatřit, než patřit k Sigma Zeta Chi! Jinak, musím ještě říct, že jsem si Brotherhood užil víc, než by mohlo mé hodnocení napovídat. Fakticky jsem se bavil, ten má film spád, nemám problém doporučit ho dál. Jen zkrátka je v jeho konci pro mě něco nesmírně iritujícího, něco co se mně však těžko pojmenovává, něco co mě přinutilo odpočítat jednu hvězdičku. 65% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film by mohl být dobrej, kdyby se tam všichni nechovali jako naprostí dementi. A to od začátku až do konce. Ať už jde o ty kluky v hlavních rolích, tak i to okolí (scéna se slečnama - histerkama byla fakt naprosto příšerná). Tvůrci se snažili dát důraz na emoce, který pracujou ve vypjatých situacích. No jako jo, bývá to tak, ale toto nebylo dobrý. Bylo to přehnaný a chvílema mně to přišlo opravdu hloupý. A je vlastně dobře, že to má jen 76 minut, který nám ukážou, co se může stát jedné (alkoholové) noci. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Odsýpající, nadupaný a dobře zahraný thriller o bandě nesympatických nedospělých sociopatů - vysokoškoláků. Nevím jak přesněji definovat v jedné větě tento film. Líbilo se mi nekončící napětí a naléhavost hereckých výkonů, naproti tomu ale stojí fakt, že to celé je "jen" o partě nehorázných blbečků, se kterými zkrátka nemohu sympatizovat. Tím pádem nemám ani vůli přát si, aby hlavní hrdinové dospěli k (pro ně) dobrému konci a to je pak vlastně sledování ničeho a k ničemu. Ona ani zápletka není kdovíjak oduševnělá a ve výsledku jí tedy ani sebelepší slupka nepomůže. Bohužel. I když to bych chtěl po bezmála šestasedmdesáti minutovém filmu asi trochu moc. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno