Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výbuch sopky na Islandu způsobí odlomení velkého ledovce, který se blíží ke Spojeným státům. Rodina Hartových se musí pokusit utéct před nadcházející dobo ledovou. (LIVINGDEAD)

Recenze (53)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na Islande exploduje sopka, odlomí kusisko ľadovca, ten dopláva ku východnému pobrežiu Spojených štátov amerických a spôsobí novú dobu ľadovú. To je stručný námet snímku "2012: Doba ľadová", ktorý bol v našich končinách vysielaný pod názvom "Ľadovec smrti". Poriadna blbosť. Ďalšia braková, nízkorozpočtová ekologická sci-fi sračka z produckie americkej filmovej spoločnosti Asylum. Takže ako vždy prostoduché, mizerne natočené, hrozne zahraté a otrasne zrežírované. Made in Asylum. * ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Příběh jako přes kopírák. V podstatě se vůbec neliší od jiných katastrofických filmů. Některé efekty vypadaly opravdu příšerně a jiné byly zase perfektní, takže se to všechno zprůměrovalo. Úvodní záběry byly jako z National Geographic. Hlavně ty záběry na ledovce. Společnost Asylum si tentokrát vzala na paškál slavnou islandsku sopku Hekla, která v příběhu slouží jako spouštěc katastrofy. Podle legend se v jejim nitru nachází samotná brána do pekla. ()

Reklama

dkas 

všechny recenze uživatele

Naprosto naprostá kravina, u které jsem se chvílemi velmi bavil. Je to tak špatný film, plný nelogičností (rodina jede autem, syn se ptá, jestli táta svítí a on svítí, střih, rodina jede v jiném autě, nesvítí, střih, je tma a rodina jede v původním autě s rozsvícenými světly, rodina nadává na to, že ve tři je tma jak o půlnoci a za půl hodiny je krásný světlo...) až hrůza. Vrcholem potom bylo, jak lidé "umrzli" na ulici, to byl opravdu velký "masakr", brrr.... ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Z krávovin od Asylum, jednou příjdu o rozum." 1600 mil široký ledovec, vesele cválající napříč USA rychlostí řítícího se vlaku, to je neuvěřitelně stupidní fyzikální pitomost, dokonce i na mistry ptákovin z Asylum a na pouhou gumovací oddychovku. Dtto ostatní děj. Vyšperkováno samozřejmě špičkovými filmovými triky, např. kostkami ledu z rejžovy domácí ledničky, umělecky zaraženými do papundeklových mrakodrapů. Přesto uděluji dvě nezasloužené hvězdy, tentokrát mě standardně vypatlané katastrofické dialogy kupodivu bavily. Zejména mezi hlavním jelimanem, podpantoflákem (poručík Bud ze seriálu JAG, Patrick Labyorteaux) a jeho zpupnou, leč tupou manželkou, ty byly reál, ze života :-)) ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik tech filmu 2012 už tady bylo a uspěl jenom jeden to je katastrofa celkový film působí jako jedna velká sračka efekty a celkově všechno tak katastrofální že se nedá nato ani dívat fakt jak se tu už píše ožrat se u toho a možná to dokoukáte. parta režiséru co nemají vůbec úspěch se sejdou řeknou jsi natočíme konec světa ledovcem hodíme to do levných trafik a vyděláme něco och bože kdyby se tohohle ujal nějaký frajer režisér kurňa na to bych se těšil. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama