Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj producent povedal Daddario, že film má byť hlúpy a tak má všetko hlúpo odriekať tak, ako to je napísané (a ona je v tom dobrá!), takže nelogické bludy sa tu musia ospravedlniť, lebo inak je to pomerne surový a krvavý film, veď na ničom inom bazírovať ani nemôže. A preto je to zároveň aj také náučné okienko, v ktorom sa dozvieme, že prstíky neodsekáva len japonská yakuza, ale že tieto chirurgicky presné amputácie sa dajú zohnať za babku v starých amerických domoch na vidieku. Dozvieme sa tiež, že aj ten Jánošikov hák má širšie uplatnenie a krásne sa ve vynímať ako doplnok k chrbtici. No čo, hlúpe, absolútne neherecké, ale to sa nikdy od takej Daddario ani neočakávalo, ale bavilo a dalo sa to pozerať. Navyše boli tam aj prvky, ktoré si správny progresívec všimne a rozklepe sa mu srdiečko. Napríklad keď Saša Daddarovic vtrhne do stodoly dodávkou, tak v tom nebezpečenstve okamžite sedadlo vodiča uvoľnila černošskému kamarátovi, nech ich on konečne zachráni, ale nakoniec nedokázal pomaly naštartovať auto. Celé ma to však veľmi dojalo. Veď ako dlho ich ľudia museli sedieť povinne vzadu!  ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Onehdy za starých časov, po dopozeraní Hooperovho originálu, som vo vytržení túžil, aby trval ďalšiu hodinu a pol. Chcelo sa mi na onej symfónii hororovej hrôzy viezť ďalej, vôbec nevystupovať. Texas Chainsaw 3D na originál nadväzuje presne v tom duchu... akurát že úplne zmenil koncept ako komornej klasiky, tak i prerábok z Bayovej produkcie, ktoré súčasnému mladému divákovi lahodili ultra-brutalitou a moderne podanou pochmúrnou atmosférou. Je z nich najmenej krvavý, pochmúrny nie je vôbec, Leatherface v ňom nosí fialový sveter a do deja mu zasahuje konflikt miestnych vesničanov s pozostatkami rodiny Sawových takým spôsobom, na aký divák nie je zvedavý. Scéna na kolotočiarskej púti prekvapila a potešila, a Alexandra Daddario je po dlhej dobe zaujímavou herečkou v slasheri, ale zbytok je scénáristický i režijný omyl, ktorý nenudí, ale všetko čo sa v ňom deje, je v kontexte s hororovou legendou špatne. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super masaker od začiatku do konca bez zbytočných dlhých dialógov. Brutálna smršť motorovkou s dobrými efektmi a dobrými hereckými výkonmi. Prekvapila hlavne krásna Tania Raymonde, známa zo seriálu Lost. Často sa hovorí že niektoré pokračovania sú zo zúfalstva, toto rozhodne nie je tento prípad. Skvelé pokračovanie, ktoré nadväzuje na slávny prvý diel. Nemôžem povedať, že som bol sklamaný dejom. Len trošku zaskočený. Inak tento film veľmi odporúčam. Bol veľmi pekný. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Jedna fajn naháněčka, moc fajn kozy Alexandry Daddario a neúnosná hromada scénáristického odpadu a retardace. Má to spád a chvílemi i atmosféru, ale ve srovnání s geniálním originálem se to nechytá ani jako záměrně přiblblý fanmade product pro dnešní mládež (jo, kéž by záměrně). Chci depresivní a minimalistické pokračování, které vtáhne kladné postavy do nepolevujícího víru odporné atmosféry morální i fyzické dekadence, ne tenhle umírněný blábol... 30% ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Kde já jsem to jenom viděl? Ahaa, že mě to netrklo, nejspíš ve všech těch Texaských masakrech předtím. Pořád je tu ten pán s pilou, co se stydí za svůj uhrovatý obličej, k tomu pár teenegarů sloužících jako hračky krvavým nenasytům a nesmí chybět ani dav tupců z místního zapadákova (ten černošský policajt se mi jevil jako největší z nich). Když už tenhle film nepotěšil mne tak snad udělal radost aspoň sousedům, není totiž nad pořádný zvuk motorovky ve čtyři ráno : ) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Počas naháňačky v lunaparku sa v zábere objaví postava, ktorá je oblečená ako Jigsaw z filmu Saw: Hra o prežitie (2004). (Kadas97)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 34,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 47,3 mil. (NIRO)
  • Film obsahuje potitulkovú scénu. (spissky)

Reklama

Reklama