Reklama

Reklama

Hooked

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný
Jihoafrická republika, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Příběh jedné roztomilé rybičky, která jednoho dne objeví podivný provázek, na jehož konci je háček s divně vypadající věcí. Nechá se rybička nachytat ? (fox171cz)

Recenze (17)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Môj prvý krátkometrážny film - napočudovanie to nebolo vôbec zlé. Vtipná pointa, pekné spracovanie jednoducho milo pôsobí aj na dospelého nie len na detí. Mám pocit, že produkcia takého kratučkého filmu je možno ešte náročnejšia, pretože za pár minút musí ponúknuť všetko to čo sa objaví v bežnom celovečernom filme. 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Milá blbôstka. Venovať sa skoro tri minúty tomu, ako sa rybička hraje s háčikom a nie je v tom nič viac a hlavne, že deti takéto krátke filmy nepozerajú a často nemajú ani kde, mi príde divné až zbytočné. Záver to však malo vtipný, ale keď sa pozriete do hĺbky, len tak zrazu by sa tam asi nespustilo toľko háčikov, keď tam dovtedy chytal ryby len jeden. Naivné, ale milé. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

tak jen silnější 2hvězdičky - laciná jednohubka na háčku - nic proti ničemu, ale úsměv vyvolá. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Moc krásná animace, fakt smekám a docela i pěkný, milý a roztomilý příběh. Po pár dnech opět krátkometrážní film, který se mi konečně líbil. ()

Ywec 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý děj a roztomilá profesionální animace činí z tohoto kraťásku ideální pokoukanou pro nejmenší, těm odrostlejším poslouží jako milá úlitba milovníkům animáků s permanentním nedostatkem času. ()

Reklama

Reklama