Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Diskuze

De.Lorche

De.Lorche (hodnocení, recenze)

škoda škoda, že se fotřík při psychické krizi v jejich domě nenaládoval ten revolver komplet celý, divák si mohl ušetřit docela dost času a vyhnout se smrtelné agonii v čekání na pořádný zombíky, a ne lidičky co maj napudrovanej ksichtík :-))).. ale bylo moc pěkné jak perkusní revolver i po pořádné koupeli v řece vesele střílí :-)))))

Taky by mě zajímalo :-))): Koně pokousal zombík a podle co toho, co tam ten týpek mlel: Vím co ho čeká a tak ho ušetřím toho utrpení :-)))  Kdyby toho koníka nestřelil, to by jako byl koňozombík? to by bylo docela pěkné zpestření, na zombí psy už jsme zvyklí, sem tam se ve filmu tohoto typu objeví, ale kůň to by byla fakt inovace

deliQnt

deliQnt (hodnocení, recenze)

Je to dobrý, jen ty nemrtví mi přišli náký neškodný a makeup taky nic moc:)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Kdo neviděl, tak na nic nečekejte, jde o jeden z nejlepších zombie filmů (Opět říkám, jde jen o můj názor). 

MrBaker

MrBaker (hodnocení, recenze)

Poprosím ty co čekají na titulky, stejně jako já, ať sem potom dají odkaz, nebo mi napíší do zpráv. Díky

Dromed

Dromed (hodnocení, recenze)

No doufám, že konečně uvidíme vážně natočnný zombie horor!

Reklama

Reklama