Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že zrovna tohle bude nějak zvlášť dobré, ale kupodivu to fakt dobré je. Dost lidi to každopádně nedá, protože slovo "pomalý" v tom filmu získává úplně nový rozměr ... Stake Land je v porovnání vyloženě akčňák. Exit Humanity je opět takový ten film ze škatulky postapokalyptických road movie pocitovek, tentokrát zasazený od časů občanské války a okořeněný zombíky. Atmoška vynikající, zombíci krásní ... úplně nadšenej nejsem, ale na 7/10 se to šplhá v pohodě. Nejlepší kanadský horor od Pontypoolu. ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Ak u hororu premýšľate, či by ste si nemali nechať urobiť manikúru, alebo, čo zajtra uvaríte na obed, niečo asi ni je v poriadku. Nie, že by bol zlý námet, alebo prostredie, či herci, ale chvíľkami to bola treskutá nuda! Mohlo to byť aj s tým nízkym rozpočtom o dosť lepšie, keby tomu páni scenáristi dodali trochu grády a viac napätia. Veľká škoda... ()

Reklama

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

V takomto prípade sa moc nemám k čomu vyjadrovať. Spracovanie nie je zlé, príbeh by sa u mnohých dal. Jediný problém je to, že som omylom narazila presne na taký tip filmu, ktorý mňa nedokáže udržať. Obkecávanie príbehu o zúfalom mužovi, do toho zombie a pokus o zmenu histórie, neexistuje aby som pri tom vydržala dve hodiny. Bohužiaľ, orientovala som sa žánrom a vôbec ma nenapadlo, že by to mohol byť film vedený takýmto štýlom. A to mám normálne pocit, že tie 3/4, čo som pri tom vydržala je pri takýchto filmoch môj osobný rekord. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Mám rád originální filmy a to právě Exit Humanity je. Způsob jakým je příběh podán, mě skutečně bavilo, jak málo kdy a hlavně skvělé podávání kapitol. Jde o horor a dokonce o zombie horor, který má "hlavu a patu" na správném místě, což se často nestává. Děj je od začátku chytlavý, což je výhoda, herecké výkony také skvělé, hlavně hlavní postavy (Edwarda). Nejde o klišé záležitost, poněvadž pár momentů, které překvapí se najdou. Dalo by se říct, že vše funguje, jak by mělo a proč bych neměl dát plný počet že? Dokonce i atmosféra byla fantastická, protože měla své kouzlo a byla nevšední. Hodně zaujalo i občas vsunuté animované zpracování. Pár věcí, které bych zhatit mohl, by se našlo. Nutno podotknout, že jde o nízkorozpočtový film, proto si těch kvalit cením ještě daleko více.. 9/10 = 95% ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Uaaaaa, originální film se zombíkama. A přitom jsou jsou ty potvory ze staré školy, pomalé, blbé, tak jak to má být. Hlavní hrdina přemýšlí, exteriéry parádní, dokonce i uspokojivé vysvětlení celé situace, legenda na pozadí, ve které nic neskřípe, no prostě každý zombiefan musí u filmu poposedávat nadšením... bohužel nejen nadšením. Kdyby se film podařilo tak o půl hodiny prostříhat, vůbec by mu to neuškodilo a dostalo by to celých pět nakažených generálských hvězd. Takhle za tu místy opravdu zbytečnou rozvleklost jde jedna dolů. V každém případě, tenhle výtvor žadoní o další pokračování. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama