Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh bývalého vojáka Edwarda Younga, který bude muset několik let po konci občanské války čelit nebezpečí daleko horšímu, než byli nepřátelští vojáci ve válce. Poté, co vinou záhadné epidemie ztratí svou manželku i syna, se vydá na dlouhou cestu, na níž bude pátrat jak po příčinách záhadných problémů, tak po novém smyslu života. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Režisér je zjevně Hillcoatův fanda, protože Exit Humanity do značné míry připomíná Cestu. Rozdíl je jen v tom, že ačkoliv v té je ta štreka hodně dlouhá, rozhodně se tolik netáhne. Co na tom, že atmosféra patří k těm velmi dobrým, když se děj dokolečka opakuje a hlavní postavou je protivná vousatá fňukna, která se o hraní ani nesnaží. Víc akce, míň filosofování. 30% ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Tohle se prostě bez přetáčení nedalo dokoukat. Zvládl jsem to 25 minut a pak jezdil po pětiminutovkách, přesto se kolikrát za tu dobu hlavní postava nepohla z místa a navíc měla nasazený ten samý výraz. Otřesně zdlouhavé, nudné a dvě hodiny v jednom a tom samém prostředí 200x200 metrů lesa, ve kterém se plácají amatérští herci předstírající charaktery jiných postav z nakoukaných filmů. Tuhle brutální nudu by omlouval jen fakt, že by to byl amatérský "kousek", což zjevně nebyl. Zde vychvalovaným maskám moc nerozumím, myslel jsem, že bílý pudr vyšel z módy spolu s Romerem a jeho plouživými shnilotinami. 15% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Mám rád ty chvíle, kdy se z něčeho-od čeho člověk nečeká lautr vůbec nic-vyloupne velké překvapení. Od Exit Humanity jsem čekal možná jen béčkovou, trošku nezáživnou zombárnu která stojí a padá na nápadu zasadit děj do Americké občanské války.. A vyklubala se z toho svěží chytře napsaná a atmosférická lahůdka(s hezkým soundtrackem). Jasně-možná to bylo o pár minutek delší a to existenciální filosofování chvilkama zavánělo vycucaným pstem a haluzí, ale jinak je to jako celek poutavé, magické a svým způsobem zábavné... Doporučuju, ale jen těm kteří nejsou alergičtí na pindy o smyslu života a nečekají nějákou akční jízdu. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Je docela škoda, že do téhle televizní inscenace nenasypal nějaký židák více mrtvých prezidentů a jako scénáristu nenajal místo existenciálního filosofa nějakého bezskrupulózního gotického řezníka. Takhle jsou z toho jen další, Větrem odváté, unylé trampoty Vyhárané Scarlet, oscilující mezi zombie apokalypsou a Bergmanem. Každopádně nezvracím, atmosféru to má kulantní, mohl po tom vyjet třeba Refn a vytlačit další Gettysburg rising... ()

metal.storm odpad!

všechny recenze uživatele

V takomto prípade sa moc nemám k čomu vyjadrovať. Spracovanie nie je zlé, príbeh by sa u mnohých dal. Jediný problém je to, že som omylom narazila presne na taký tip filmu, ktorý mňa nedokáže udržať. Obkecávanie príbehu o zúfalom mužovi, do toho zombie a pokus o zmenu histórie, neexistuje aby som pri tom vydržala dve hodiny. Bohužiaľ, orientovala som sa žánrom a vôbec ma nenapadlo, že by to mohol byť film vedený takýmto štýlom. A to mám normálne pocit, že tie 3/4, čo som pri tom vydržala je pri takýchto filmoch môj osobný rekord. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama